Horoskopski znakovi koji misle da su superiorni i s prezirom gledaju na druge

GS
Foto: Ilustracija

Mnogi vjeruju da su poniznost, ljubaznost i empatija isključivo pozitivne karakteristike, no neki se horoskopski znakovi s tim ne slažu.

Jarac

Iako ga se ne smatra površnim, Jarac vjeruje da je superiorniji od svojih prijatelja i poznanika. On često novčano bogatstvo i društveni status cijeni daleko više od blage osobnosti ili ljubaznosti. Jarac ima tendenciju i da odbije ljude na ružan i podrugljiv način.

Riba

Ovaj znak ima veći emocionalni koeficijent od drugih, no koristi ga samo kada su u pitanju njegovi voljeni. Kada je riječ o strancima, Ribe često ne mare previše. Bilo da se radi o veličanju vlastitog života ili o ponižavanju drugih ljudi, Ribe često koriste pogrdne nazive i grube riječi za druge.

Vodolija

Vodolija vjeruje da novac može kupiti sreću. Uvijek se razmeće svojim bogatstvom i koristi ga kao sredstvo koje mu omogućava da se prema drugima odnosi loše. Ovaj je znak sklon poštovati druge jer imaju puno novca, velike kuće i otmjene automobile ili obrazovanje s elitnog svjetskog univerziteta, što ga u nekoj mjeri čini površnim, prenosi Večernji list.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana