Хороскопски знак открива који је ваш идеалан тип мушкарца

index.hr
Хороскопски знак открива који је ваш идеалан тип мушкарца

Свака жена има одређени тип мушкарца који је највише привлачи.

И док једне привлаче неизлечиви романтичари, друге више привлаче мачо мушкарци, а велику улогу у томе, наводно, игра и хороскоп.

Постоји савршен тип мушкарца за сваку од четири групе знакова па провјерите какав је ваш:

Водени знакови - Рак, Рибе, Шкорпије

Водени знакови увијек су спремни за акцију и обично су јако спонтани па исте ствари цијене и код потенцијалних партнера. Ако сте рођене у једном од ових знакова, потребан вам је мушкарац који баш попут вас воли изласке, путовања и авантуре.

Ватрени знакови - Лав, Ован, Стрелац

Пристојни и добри мушкарци једноставно не привлаче жене рођене у ватреним знаковима. Њима су пуно занимљивији “безобразни” момци који ће унијети мало узбуђења и акције у везу. Али будите опрезне да не бисте налетеле на неког заиста опасног мушкарца који доноси само проблеме.

Ваздушни знакови - Близанци, Вага, Водолија

Жене рођене у овим знаковима обично су доста несигурне па им је потребан одлучан и доминантан мушкарац на којег могу да се ослоне и који ће им, с временом, помоћи да и саме изграде самопоуздање. Ваздушне знакове зато најчешће и привлаче мушкарци који воле да преузму иницијативу и понашају се заштитнички према њима.

Земљани знакови - Дјевица, Бик, Јарац

Земљаним знаковима у животу је јако битна финансијска сигурност па их највише привлаче успјешни мушкарци који им то могу пружити, док друге вриједности падају у други план, преноси Index. Али, ако сте рођене у једном од ових знакова, новац и каријера не би требало да вам буду приоритет у проналажењу партнера, већ само додатни бонуси.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана