Horoskopski znak otkriva koji je vaš idealan tip muškarca

index.hr
Horoskopski znak otkriva koji je vaš idealan tip muškarca

Svaka žena ima određeni tip muškarca koji je najviše privlači.

I dok jedne privlače neizlečivi romantičari, druge više privlače mačo muškarci, a veliku ulogu u tome, navodno, igra i horoskop.

Postoji savršen tip muškarca za svaku od četiri grupe znakova pa provjerite kakav je vaš:

Vodeni znakovi - Rak, Ribe, Škorpije

Vodeni znakovi uvijek su spremni za akciju i obično su jako spontani pa iste stvari cijene i kod potencijalnih partnera. Ako ste rođene u jednom od ovih znakova, potreban vam je muškarac koji baš poput vas voli izlaske, putovanja i avanture.

Vatreni znakovi - Lav, Ovan, Strelac

Pristojni i dobri muškarci jednostavno ne privlače žene rođene u vatrenim znakovima. Njima su puno zanimljiviji “bezobrazni” momci koji će unijeti malo uzbuđenja i akcije u vezu. Ali budite oprezne da ne biste naletele na nekog zaista opasnog muškarca koji donosi samo probleme.

Vazdušni znakovi - Blizanci, Vaga, Vodolija

Žene rođene u ovim znakovima obično su dosta nesigurne pa im je potreban odlučan i dominantan muškarac na kojeg mogu da se oslone i koji će im, s vremenom, pomoći da i same izgrade samopouzdanje. Vazdušne znakove zato najčešće i privlače muškarci koji vole da preuzmu inicijativu i ponašaju se zaštitnički prema njima.

Zemljani znakovi - Djevica, Bik, Jarac

Zemljanim znakovima u životu je jako bitna finansijska sigurnost pa ih najviše privlače uspješni muškarci koji im to mogu pružiti, dok druge vrijednosti padaju u drugi plan, prenosi Index. Ali, ako ste rođene u jednom od ovih znakova, novac i karijera ne bi trebalo da vam budu prioritet u pronalaženju partnera, već samo dodatni bonusi.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana