Хороскоп за 26. мај

ГС
Хороскоп за 26. мај

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Јупитер, послије 12 година, у вашој трећој кући доноси вам нове идеје, двоструку зараду, краћа путовања, више шанси за образовање, куповину кола. Слободне очекује судбински сусрет на краћем путу или предавању. Опасност у саобраћају.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Искористите моћ Јупитера који данас послије 12 година улази у вашу другу кућу гдје се већ налазе Сунце и ваш владалац Венера, доносећи вам дупле приходе и повишицу, али и ванредне трошкове. Слободни могу да се заљубе преко посла. Могућа алергија.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Мноштво планета у вашем знаку укључујући и Јупитер који послије 12 година улази у ваше поље личних могућности доноси вам шансе за реализацију сјајних идеја и боље контакте са странцима. Ако планирате потомство, веће су шансе за трудноћу.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Планета благостања и контаката са странцима послије 12 година у вашој 12. кући доноси вам промјену статуса на послу, рад у струци у прекоокеанској земљи, унапређење, стипендију, веће приходе. Сусрет са научником, љекаром, фармацеутом. Нервоза.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Преко куће контаката са странцима и пријатеља, послије 12 година, прелази Јупитер, симбол среће и богатства, доносећи вам остваривање жеља, идеја и планова. Неко ће пожељети да пређе границу пријатељства с вама. Могући проблеми са кичмом и кардиоваскуларне тегобе.

ДЈЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Са уласком Јупитера у вашу кућу каријере, послије 12 година, очекују вас промјене на послу или радном мјесту. Јупитер влада и вашим партнерским им, па може да вам донесе вјеридбу или брак (мада ипак сачекајте још годину дана). Подложност повредама.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Јупитер, симбол иностранства, у вашој деветој кући, послије 12 година, најављује животне преокрете, завршетак образовања или упис у жељену школу, на факултет, курс, много путовања, интерес за нова знања, селидбу у иностранство. Могући проблеми са венском циркулацијом.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Са уласком Јупитера у кућу новца, послије 12 година, љубавни или пословни партнер намјерава да уложи новац у ваше идеје. Брже ћете добити позајмицу, кредит, спонзорство, кредит, насљедство (земљу или некретнину коју ћете рентирати). Нервоза.

СТРИЈЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Ваш владалац Јупитер, послије 12 година, у седмој кући, ставља акценат на партнерство. Ваша популарност расте ако сте преко посла присутни у јавности. Слободнима доноси новог партнера или улазак у брак, а ако је веза на издисају, могућ је развод.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Наглашено шесто поље, у које послеи 12 година, улази Јупитер, доноси вам нове могућности и идеје, али и много посла. Ако тражите посао, велике су шансе да се запослите. Слободни могу да уђу у романсу са колегом. Могући проблеми са зглобовома и плућима, те алергије.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Јупитер, послије 12 година, улази у вашу пету кућу и прави тригон са Плутоном у вашем знаку, отварајући нове могућности спортистима. Слободни ће се заљубити у иностранству, заузете могу постати родитељи. Подложност повредама у кући.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Ваш сувладалац Јупитер, послеиј 12 година, улази у кућу приватности па можете да наслиједите некретнину, породични посао, да проширите приватни бизнис, реновирате стан, одселите се. Стиже принова, било да постајете родитељи или добијате унуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана