Horoskop za 26. maj

GS
Horoskop za 26. maj

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Jupiter, poslije 12 godina, u vašoj trećoj kući donosi vam nove ideje, dvostruku zaradu, kraća putovanja, više šansi za obrazovanje, kupovinu kola. Slobodne očekuje sudbinski susret na kraćem putu ili predavanju. Opasnost u saobraćaju.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Iskoristite moć Jupitera koji danas poslije 12 godina ulazi u vašu drugu kuću gdje se već nalaze Sunce i vaš vladalac Venera, donoseći vam duple prihode i povišicu, ali i vanredne troškove. Slobodni mogu da se zaljube preko posla. Moguća alergija.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mnoštvo planeta u vašem znaku uključujući i Jupiter koji poslije 12 godina ulazi u vaše polje ličnih mogućnosti donosi vam šanse za realizaciju sjajnih ideja i bolje kontakte sa strancima. Ako planirate potomstvo, veće su šanse za trudnoću.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Planeta blagostanja i kontakata sa strancima poslije 12 godina u vašoj 12. kući donosi vam promjenu statusa na poslu, rad u struci u prekookeanskoj zemlji, unapređenje, stipendiju, veće prihode. Susret sa naučnikom, ljekarom, farmaceutom. Nervoza.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Preko kuće kontakata sa strancima i prijatelja, poslije 12 godina, prelazi Jupiter, simbol sreće i bogatstva, donoseći vam ostvarivanje želja, ideja i planova. Neko će poželjeti da pređe granicu prijateljstva s vama. Mogući problemi sa kičmom i kardiovaskularne tegobe.

DJEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sa ulaskom Jupitera u vašu kuću karijere, poslije 12 godina, očekuju vas promjene na poslu ili radnom mjestu. Jupiter vlada i vašim partnerskim im, pa može da vam donese vjeridbu ili brak (mada ipak sačekajte još godinu dana). Podložnost povredama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Jupiter, simbol inostranstva, u vašoj devetoj kući, poslije 12 godina, najavljuje životne preokrete, završetak obrazovanja ili upis u željenu školu, na fakultet, kurs, mnogo putovanja, interes za nova znanja, selidbu u inostranstvo. Mogući problemi sa venskom cirkulacijom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sa ulaskom Jupitera u kuću novca, poslije 12 godina, ljubavni ili poslovni partner namjerava da uloži novac u vaše ideje. Brže ćete dobiti pozajmicu, kredit, sponzorstvo, kredit, nasljedstvo (zemlju ili nekretninu koju ćete rentirati). Nervoza.

STRIJELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter, poslije 12 godina, u sedmoj kući, stavlja akcenat na partnerstvo. Vaša popularnost raste ako ste preko posla prisutni u javnosti. Slobodnima donosi novog partnera ili ulazak u brak, a ako je veza na izdisaju, moguć je razvod.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Naglašeno šesto polje, u koje poslei 12 godina, ulazi Jupiter, donosi vam nove mogućnosti i ideje, ali i mnogo posla. Ako tražite posao, velike su šanse da se zaposlite. Slobodni mogu da uđu u romansu sa kolegom. Mogući problemi sa zglobovoma i plućima, te alergije.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Jupiter, poslije 12 godina, ulazi u vašu petu kuću i pravi trigon sa Plutonom u vašem znaku, otvarajući nove mogućnosti sportistima. Slobodni će se zaljubiti u inostranstvu, zauzete mogu postati roditelji. Podložnost povredama u kući.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Vaš suvladalac Jupiter, posleij 12 godina, ulazi u kuću privatnosti pa možete da naslijedite nekretninu, porodični posao, da proširite privatni biznis, renovirate stan, odselite se. Stiže prinova, bilo da postajete roditelji ili dobijate unuke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana