Хороскоп за 22. мај

ГС
Хороскоп за 22. мај

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Осјећате потребу за унутрашњим миром. Извјесна ситуација тјера вас да размишљате о својој супериорности. Пошто је на другима да то процијене, потражите савјет. Ситуација се колико-толико нормализовала. Интелектуалном стабилношћу и супериорношћу окончавате послове.

Бик

Рационално сте испитали све варијанте, али не можете да нађете право рјешење. Проблеми се нагомилавају невјероватном брзином. Ова седмица изискује стрпљење. Чувајте се прехлада. Сљедећих дана су слабе тачке дисајни путеви и гласне жице. Појачајте дозу опреза.

Близанци

Са партнером остварујете везу из снова. У њему налазите оно о чему сте дуго маштали. Просто не можете да повјерујете да се и вама тако нешто дешава. Ако се препуштате распусном животу, поведите рачуна и покушајте да одбаците пороке. Довољно сте опијени љубављу.

Рак

Исцрпљени сте па је сљедећа седмица повољна за прикупљање снаге за нове радне задатке. Извјесни послови вас блокирају и оптерећују. Морате се далеко озбиљније опходити према овом сегменту живота. Преосјетљиви сте, на себе преузимате ризике, што може проузроковати болести.

Лав

Многи Лавови настављају везу започету у прошлости, дошавши до констатације да нема ничег слађег од већ познатог и испробаног. Успјешно завршавате све што сте наумили. Идућих дана пожељно је схватити да се свијет не окреће око вас и будите мање себичан.

Дјевица

Грешке могу бити посљедица неконтролисане исхране. О овом питању благо сте се запустили па се савјетује корекција понашања. Не једите између оброка. Са партнером сте у сјајним односима. Веза је пуна романтичних тренутака и ситне пажње. И поред свега, фантазија чини чуда.

Вага

Са партнером сте у хармоничним односима и осјећате се дивно. Прихватите партнеров позив да отпутујете на идилично мјесто. Не одгађајте пројекте пошто се пропуштене прилике неће више појавити. Размислите због чега лоше сарађујете са околином. Ко ту гријеши?

Шкорпија

То што је пара увијек мало, за Шкорпије је нормално стање. Оне се стално жале јер их је ухватила потрошачка грозница. Смањите прохтјеве. У релативно сте добром стању. Уколико сте хиперактивни, болови у ногама упозоравају да би требало успорити темпо. Ништа алармантно! Са партнером сте у сјајним односима.

Стријелац

Стресови су евидентни. Они су главна покретачка снага и аспект раста. Све што је лоше, има и добру страну. Ускоро долази побољшање. Романтичан сусрет или започињање страсне везе. Неки Стријелци откривају у сталном партнеру нове еротске потенцијале. Све је у знаку страсти.

Јарац

Опсједнути сте послом и побољшањем финансијске ситуације. Очекујте пуно изненађења кад је овај сегмент живота у питању. Имате моћну подршку планета. Уколико наступе проблеми, ријеч је о промјени енергетске равнотеже у организму. Више шетње и физичких активности помоћи ће вам да се стабилизујете.

Водолија

Чувајте се уплетености у интриге. Разне приче колају о вашем имену. Дајете непромишљене изјаве па вам је крив ђаво ако због њих сносите посљедице. Немате времена да се луксузирате и расипате снагу на ситуације које се намећу. Организам говори да се треба примирити и напунити батерије.

Рибе

Уколико сте планирали хируршку интервенцију, покушајте да је одгодите за извјесно вријеме. Пробајте алтернативне методе лијечења. Са партнером доживљавате сјајне тренутке. Добра комуникација јесте резултат одличног сексуалног функционисања. Романтични тренуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана