Horoskop za 22. maj

GS
Horoskop za 22. maj

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Osjećate potrebu za unutrašnjim mirom. Izvjesna situacija tjera vas da razmišljate o svojoj superiornosti. Pošto je na drugima da to procijene, potražite savjet. Situacija se koliko-toliko normalizovala. Intelektualnom stabilnošću i superiornošću okončavate poslove.

Bik

Racionalno ste ispitali sve varijante, ali ne možete da nađete pravo rješenje. Problemi se nagomilavaju nevjerovatnom brzinom. Ova sedmica iziskuje strpljenje. Čuvajte se prehlada. Sljedećih dana su slabe tačke disajni putevi i glasne žice. Pojačajte dozu opreza.

Blizanci

Sa partnerom ostvarujete vezu iz snova. U njemu nalazite ono o čemu ste dugo maštali. Prosto ne možete da povjerujete da se i vama tako nešto dešava. Ako se prepuštate raspusnom životu, povedite računa i pokušajte da odbacite poroke. Dovoljno ste opijeni ljubavlju.

Rak

Iscrpljeni ste pa je sljedeća sedmica povoljna za prikupljanje snage za nove radne zadatke. Izvjesni poslovi vas blokiraju i opterećuju. Morate se daleko ozbiljnije ophoditi prema ovom segmentu života. Preosjetljivi ste, na sebe preuzimate rizike, što može prouzrokovati bolesti.

Lav

Mnogi Lavovi nastavljaju vezu započetu u prošlosti, došavši do konstatacije da nema ničeg slađeg od već poznatog i isprobanog. Uspješno završavate sve što ste naumili. Idućih dana poželjno je shvatiti da se svijet ne okreće oko vas i budite manje sebičan.

Djevica

Greške mogu biti posljedica nekontrolisane ishrane. O ovom pitanju blago ste se zapustili pa se savjetuje korekcija ponašanja. Ne jedite između obroka. Sa partnerom ste u sjajnim odnosima. Veza je puna romantičnih trenutaka i sitne pažnje. I pored svega, fantazija čini čuda.

Vaga

Sa partnerom ste u harmoničnim odnosima i osjećate se divno. Prihvatite partnerov poziv da otputujete na idilično mjesto. Ne odgađajte projekte pošto se propuštene prilike neće više pojaviti. Razmislite zbog čega loše sarađujete sa okolinom. Ko tu griješi?

Škorpija

To što je para uvijek malo, za Škorpije je normalno stanje. One se stalno žale jer ih je uhvatila potrošačka groznica. Smanjite prohtjeve. U relativno ste dobrom stanju. Ukoliko ste hiperaktivni, bolovi u nogama upozoravaju da bi trebalo usporiti tempo. Ništa alarmantno! Sa partnerom ste u sjajnim odnosima.

Strijelac

Stresovi su evidentni. Oni su glavna pokretačka snaga i aspekt rasta. Sve što je loše, ima i dobru stranu. Uskoro dolazi poboljšanje. Romantičan susret ili započinjanje strasne veze. Neki Strijelci otkrivaju u stalnom partneru nove erotske potencijale. Sve je u znaku strasti.

Jarac

Opsjednuti ste poslom i poboljšanjem finansijske situacije. Očekujte puno iznenađenja kad je ovaj segment života u pitanju. Imate moćnu podršku planeta. Ukoliko nastupe problemi, riječ je o promjeni energetske ravnoteže u organizmu. Više šetnje i fizičkih aktivnosti pomoći će vam da se stabilizujete.

Vodolija

Čuvajte se upletenosti u intrige. Razne priče kolaju o vašem imenu. Dajete nepromišljene izjave pa vam je kriv đavo ako zbog njih snosite posljedice. Nemate vremena da se luksuzirate i rasipate snagu na situacije koje se nameću. Organizam govori da se treba primiriti i napuniti baterije.

Ribe

Ukoliko ste planirali hiruršku intervenciju, pokušajte da je odgodite za izvjesno vrijeme. Probajte alternativne metode liječenja. Sa partnerom doživljavate sjajne trenutke. Dobra komunikacija jeste rezultat odličnog seksualnog funkcionisanja. Romantični trenuci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana