Хороскоп за 14. јун

ГС
Хороскоп за 14. јун

Сваки дан требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Опуштена завршница ове радне седмице је пред Овновима. Не би било лоше да урадите једну провјеру урађеног за сваки случај, да се не поткраде нека грешка. Никаква посебна тактика вам није потребна на љубавном плану. Довољно ће бити да се опустите и што мање причате. Здравље врло добро.

Бик

Дан сличан претходном очекује већину типичних Бикова. На вријеме ћете успјети да завршите све своје започете обавезе. За превазилажење многих љубавних препрека биће пресудно обострано разумијевање и несебично ангажовање. Јачајте имунитет.

Близанци

Све везано за  планове и пројекте које сте већ покренули могло би да наиђе на успоравање због неких формалних или папиролошких проблема. Ријешићете то. Дан је врло повољан за излазак, дружење са пријатељима и опуштање. Никад се не зна, можда и упознате неког вриједног пажње. Промјенљиво расположење.

Рак

Будите и током овог дана опрезни са папирологијом и документацијом како бисте избјегли неке ситније пропусте. Безмало сва ваша данашња очекивања у сфери љубави, ма колико била реална, тешко да се могу остварити без вашег ангажовања, стога се покрените. Здравље врло добро.

Лав

Потенцијално одличан радни дан је пред Лавовима да без већих проблема заврше своје зацртане обавезе за ову седмицу. Било би добро да послушате сопствени глас разума и не улијећете у беспотребне компликоване љубавне ситуације. Здравље врло добро.

Дјевица

Држите се већ започетих послова и трудите се да све започето коректно одрадите без журбе, али по могућности уз провјеру. Можете упознати особу сличног начина размишљања, са којом ћете пожељети нешто више од површног познанства и флерта. Могућа мигрена.

Вага

Будите опрезни уколико склапате нове договоре и добро провјерите све формалности прије него што нешто потпишете. Имаћете током овог дана прилике за нова познанства, па ето начина да се уз ћаскање, флерт опустите. Здравље одлично.

Шкорпија

Требало би да појачате комуникацију са сарадницима и наметнете своје ставове, виђења и искуства и не одустајете од тога. Битнијих промјена није реално да буде, мада није искључено да вас пријатно изненади млађа симпатична особа. Здравље врло добро.

Стријелац

Стријелчеви ће и током овог дана бити доста заузети на пољу комуникације и техничке организације посла. Све у свему, бићете на крају задовољни постигнутим резултатима, који неће изостати. И на љубавном плану потрудите се да побољшате комуникацију са драгом особом, посветите мало више пажње вашем односу. Психофизички умор.

Јарац

Врло добра завршница ове радне седмице је пред Јарчевима. Поведите рачуна о прецизности детаља приликом договарања важних послова како бисте избјегли потенцијалне замке. На љубавном плану требало би да се што више бавите конкретним потезима, а мање анализирањем и преиспитивањем. Избјегавајте нагле физичке покрете.

Водолија

Испоштујте себе и покушајте да завршите оно што сте планирали, али и обратите довољно пажње на потенцијалне грешке. Имаћете прилике на вријеме да одреагујете. Минимум времена и енергије ваљало би да одвојите за дешавања у сфери љубави мада вас не очекују нека битнија дешавања и промјене. Могућа напетост и нервоза.

Рибе

Сву своју енергију, искуство, амбицију треба да усмјерите на нове пројекте и иновације на пољу посла јер је за то повољан тренутак. Искористите овај дан за дружење и уживање у кругу пријатеља или познаника, никад се не зна, можда баш у том кругу заискри и покоја љубавна варница. Водите рачуна о исхрани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана