Horoskop za 14. jun

GS
Horoskop za 14. jun

Svaki dan trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Opuštena završnica ove radne sedmice je pred Ovnovima. Ne bi bilo loše da uradite jednu provjeru urađenog za svaki slučaj, da se ne potkrade neka greška. Nikakva posebna taktika vam nije potrebna na ljubavnom planu. Dovoljno će biti da se opustite i što manje pričate. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Dan sličan prethodnom očekuje većinu tipičnih Bikova. Na vrijeme ćete uspjeti da završite sve svoje započete obaveze. Za prevazilaženje mnogih ljubavnih prepreka biće presudno obostrano razumijevanje i nesebično angažovanje. Jačajte imunitet.

Blizanci

Sve vezano za  planove i projekte koje ste već pokrenuli moglo bi da naiđe na usporavanje zbog nekih formalnih ili papiroloških problema. Riješićete to. Dan je vrlo povoljan za izlazak, druženje sa prijateljima i opuštanje. Nikad se ne zna, možda i upoznate nekog vrijednog pažnje. Promjenljivo raspoloženje.

Rak

Budite i tokom ovog dana oprezni sa papirologijom i dokumentacijom kako biste izbjegli neke sitnije propuste. Bezmalo sva vaša današnja očekivanja u sferi ljubavi, ma koliko bila realna, teško da se mogu ostvariti bez vašeg angažovanja, stoga se pokrenite. Zdravlje vrlo dobro.

Lav

Potencijalno odličan radni dan je pred Lavovima da bez većih problema završe svoje zacrtane obaveze za ovu sedmicu. Bilo bi dobro da poslušate sopstveni glas razuma i ne ulijećete u bespotrebne komplikovane ljubavne situacije. Zdravlje vrlo dobro.

Djevica

Držite se već započetih poslova i trudite se da sve započeto korektno odradite bez žurbe, ali po mogućnosti uz provjeru. Možete upoznati osobu sličnog načina razmišljanja, sa kojom ćete poželjeti nešto više od površnog poznanstva i flerta. Moguća migrena.

Vaga

Budite oprezni ukoliko sklapate nove dogovore i dobro provjerite sve formalnosti prije nego što nešto potpišete. Imaćete tokom ovog dana prilike za nova poznanstva, pa eto načina da se uz ćaskanje, flert opustite. Zdravlje odlično.

Škorpija

Trebalo bi da pojačate komunikaciju sa saradnicima i nametnete svoje stavove, viđenja i iskustva i ne odustajete od toga. Bitnijih promjena nije realno da bude, mada nije isključeno da vas prijatno iznenadi mlađa simpatična osoba. Zdravlje vrlo dobro.

Strijelac

Strijelčevi će i tokom ovog dana biti dosta zauzeti na polju komunikacije i tehničke organizacije posla. Sve u svemu, bićete na kraju zadovoljni postignutim rezultatima, koji neće izostati. I na ljubavnom planu potrudite se da poboljšate komunikaciju sa dragom osobom, posvetite malo više pažnje vašem odnosu. Psihofizički umor.

Jarac

Vrlo dobra završnica ove radne sedmice je pred Jarčevima. Povedite računa o preciznosti detalja prilikom dogovaranja važnih poslova kako biste izbjegli potencijalne zamke. Na ljubavnom planu trebalo bi da se što više bavite konkretnim potezima, a manje analiziranjem i preispitivanjem. Izbjegavajte nagle fizičke pokrete.

Vodolija

Ispoštujte sebe i pokušajte da završite ono što ste planirali, ali i obratite dovoljno pažnje na potencijalne greške. Imaćete prilike na vrijeme da odreagujete. Minimum vremena i energije valjalo bi da odvojite za dešavanja u sferi ljubavi mada vas ne očekuju neka bitnija dešavanja i promjene. Moguća napetost i nervoza.

Ribe

Svu svoju energiju, iskustvo, ambiciju treba da usmjerite na nove projekte i inovacije na polju posla jer je za to povoljan trenutak. Iskoristite ovaj dan za druženje i uživanje u krugu prijatelja ili poznanika, nikad se ne zna, možda baš u tom krugu zaiskri i pokoja ljubavna varnica. Vodite računa o ishrani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana