Хороскоп за 13. јун

ГС
Хороскоп за 13. јун

Сваки дан требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Будите упорни и истрајни у настојању да одрађујете обавезе на свој већ провјерен начин, могући су појачани притисци са стране, а слабија концентрација. Опрезни будите и са финансијама. Данас није повољан дан за вођење озбиљних разговора и критиковање друге стране. Пробајте неку лакшу и опуштенију варијанту.

Бик

Не будите прескромни и радите на свом имиџу, покажите своје амбиције и не дозволите да вас ико поколеба у својим намјерама. Пријао би вам одмор, неко путовање. Потребно вам је опуштање, хедонизам. Могуће блаже реуматске тегобе.

Близанци

Све је у вашим рукама, само усмјерите енергију и знање у правом смјеру, иако би то можда данас могло изгледати отежано не предајте се, будите упорни. Данашњи планови би вам могли бити усмјерени на дружење са рођацима, кумовима. Уживајте.

Рак

Солидан темпо и коректна сарадња требало би да омогуће задовољавајуће резултате већини Ракова. Назиру се и неки нови видови дугорочније сарадње у будућем периоду. Немојте се изненадити ако добијете потврду да је неко већ дуже вријеме врло заинтересован за боље упознавање. Опустите се и пружите шансу овој особи, може бити врло занимљиво. Јачајте имунитет.

Лав

Овај дан доноси вам боље избалансиран однос нових пословних задатака и вашег темпа рада, али биће неопходно да се и ви додатно реорганизујете, ради боље ефикасности. Имате могућност да чините лијепе ствари, али и без очекивања биће вам враћено вишеструко од партнера. Могућа главобоља.

Дјевица

Организација би могла да буде на мало нижем нивоу од очекиваног ма колико се ви трудили. Будите стрпљиви и све се може постићи без проблема. Можете покренути и неке ствари које су до сада биле на чекању. Потребно вам је опуштање. Пријало би вам дружење са драгим пријатељима, излазак. Здравље врло добро.

Вага

Бићете у прилици да покажете своје комуникацијске вјештине, посебно уколико сте везани за пословање са иностранством или на неки начин са путовањима. Избјегните максимално утицај околине на вас и све ћете ријешити са мало више уложеног напора и стрпљења. Могућа главобоља.

Шкорпија

Врло добар дан у најави је пред Шкорпијама. Лако ступате у контакт са људима који су вам пословно битни и можете и покренућете неке потпуно нове приче. Само напријед. Врло лијеп дан би требало да искористите за излазак или дружење у кругу пријатеља. Уживајте.

Стријелац

Основно и оно најважније на професионалном плану налази се под вашом контролом данас, а ваш труд и напоран рад требало би да дају и видљиве резултате. Провјерите папирологију за сваки случај. Ослоните се максимално се на вашу интуицију. Боље је да на вријеме увидите и избалансирате све што вам смета. Осјетљивост костију, зглобова.

Јарац

Било да су у питању планови или нови пословни договори можете се ослонити на особу од повјерења из најближег пословног окружења. Опремите радни простор неким новим дијеловима ентеријера и тиме додатно побољшајте своје расположење. Флерт, дружење и необавезна прича могли би да се претворе у нешто озбиљније. Осјетљивост кичменог дијела.

Водолија

Можете бити преоптерећени, а у таквим ситуацијама не функционишете најбоље. Могуће је да ће доћи до грешака, пропуста или до погрешно протумачених договора, неспоразума. Битно је само да сваку своју одлуку преиспитате прије доношења, да не брзате. Слободне Водолије, не задржавајте у себи оно што осјећате јер у сваком случају - емоције вам се примичу, полако али сигурно. Могућа главобоља.

Рибе

Све препреке на пословном путу Рибе би данас требало да превазиђу без неких већих проблема. Лакше ћете долазити до договора и компромиса са онима који су вам пословно важни, а ваше идеје и креативност сада могу наићи на добар пријем. Ваша драга особа захтијева више пажње и посвећености, покушајте да јој угодите имате довољно разлога. Више се крећите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана