Horoskop za 13. jun

GS
Horoskop za 13. jun

Svaki dan trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Budite uporni i istrajni u nastojanju da odrađujete obaveze na svoj već provjeren način, mogući su pojačani pritisci sa strane, a slabija koncentracija. Oprezni budite i sa finansijama. Danas nije povoljan dan za vođenje ozbiljnih razgovora i kritikovanje druge strane. Probajte neku lakšu i opušteniju varijantu.

Bik

Ne budite preskromni i radite na svom imidžu, pokažite svoje ambicije i ne dozvolite da vas iko pokoleba u svojim namjerama. Prijao bi vam odmor, neko putovanje. Potrebno vam je opuštanje, hedonizam. Moguće blaže reumatske tegobe.

Blizanci

Sve je u vašim rukama, samo usmjerite energiju i znanje u pravom smjeru, iako bi to možda danas moglo izgledati otežano ne predajte se, budite uporni. Današnji planovi bi vam mogli biti usmjereni na druženje sa rođacima, kumovima. Uživajte.

Rak

Solidan tempo i korektna saradnja trebalo bi da omoguće zadovoljavajuće rezultate većini Rakova. Naziru se i neki novi vidovi dugoročnije saradnje u budućem periodu. Nemojte se iznenaditi ako dobijete potvrdu da je neko već duže vrijeme vrlo zainteresovan za bolje upoznavanje. Opustite se i pružite šansu ovoj osobi, može biti vrlo zanimljivo. Jačajte imunitet.

Lav

Ovaj dan donosi vam bolje izbalansiran odnos novih poslovnih zadataka i vašeg tempa rada, ali biće neophodno da se i vi dodatno reorganizujete, radi bolje efikasnosti. Imate mogućnost da činite lijepe stvari, ali i bez očekivanja biće vam vraćeno višestruko od partnera. Moguća glavobolja.

Djevica

Organizacija bi mogla da bude na malo nižem nivou od očekivanog ma koliko se vi trudili. Budite strpljivi i sve se može postići bez problema. Možete pokrenuti i neke stvari koje su do sada bile na čekanju. Potrebno vam je opuštanje. Prijalo bi vam druženje sa dragim prijateljima, izlazak. Zdravlje vrlo dobro.

Vaga

Bićete u prilici da pokažete svoje komunikacijske vještine, posebno ukoliko ste vezani za poslovanje sa inostranstvom ili na neki način sa putovanjima. Izbjegnite maksimalno uticaj okoline na vas i sve ćete riješiti sa malo više uloženog napora i strpljenja. Moguća glavobolja.

Škorpija

Vrlo dobar dan u najavi je pred Škorpijama. Lako stupate u kontakt sa ljudima koji su vam poslovno bitni i možete i pokrenućete neke potpuno nove priče. Samo naprijed. Vrlo lijep dan bi trebalo da iskoristite za izlazak ili druženje u krugu prijatelja. Uživajte.

Strijelac

Osnovno i ono najvažnije na profesionalnom planu nalazi se pod vašom kontrolom danas, a vaš trud i naporan rad trebalo bi da daju i vidljive rezultate. Provjerite papirologiju za svaki slučaj. Oslonite se maksimalno se na vašu intuiciju. Bolje je da na vrijeme uvidite i izbalansirate sve što vam smeta. Osjetljivost kostiju, zglobova.

Jarac

Bilo da su u pitanju planovi ili novi poslovni dogovori možete se osloniti na osobu od povjerenja iz najbližeg poslovnog okruženja. Opremite radni prostor nekim novim dijelovima enterijera i time dodatno poboljšajte svoje raspoloženje. Flert, druženje i neobavezna priča mogli bi da se pretvore u nešto ozbiljnije. Osjetljivost kičmenog dijela.

Vodolija

Možete biti preopterećeni, a u takvim situacijama ne funkcionišete najbolje. Moguće je da će doći do grešaka, propusta ili do pogrešno protumačenih dogovora, nesporazuma. Bitno je samo da svaku svoju odluku preispitate prije donošenja, da ne brzate. Slobodne Vodolije, ne zadržavajte u sebi ono što osjećate jer u svakom slučaju - emocije vam se primiču, polako ali sigurno. Moguća glavobolja.

Ribe

Sve prepreke na poslovnom putu Ribe bi danas trebalo da prevaziđu bez nekih većih problema. Lakše ćete dolaziti do dogovora i kompromisa sa onima koji su vam poslovno važni, a vaše ideje i kreativnost sada mogu naići na dobar prijem. Vaša draga osoba zahtijeva više pažnje i posvećenosti, pokušajte da joj ugodite imate dovoljno razloga. Više se krećite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana