Ево шта значи ако сте рођени непарног или парног дана, мjесеца и године

Б92
Ево шта значи ако сте рођени непарног или парног дана, мjесеца и године

То што је неко рођен непарног дана, непарног мjесеца и непарне године има своју сврху, а нумерологија вам помаже да спознате себе и друге.

Сведите свој дан, месец и годину рођења на једноцифрене бројеве и одговор потражите у слиједећим комбинацијама.

На примјер: ако сте рођени 14. 11. 1977. то вам је:

1.Дан = 14 = 1 + 4 = 5
2.Мјесец = 11 = 1+1 = 2
3.Година = 1 + 9 + 7 + 7 = 24 = 2 + 4 = 6

Према томе, ваша комбинација 5-2-6 је непар, пар, пар.

1. КОМБИНАЦИЈА непар - непар - непар

Особама које имају овај чисти астролошко-нумеролошки непар, предвиђено је да су њихове тежње усмјерене ка свему што је "свијетло". Требало би да имају наклоност према умјетности, као и да су им врло блиска окултна и друга тајна учења. Сматра се да су осјећајни, продуховљени и племенити.

Често се у животу поставе и исказују као велики сањари и неуморни градитељи кула међу облацима. Поприлично се тешко сналазе у практичним пословима. То ни у ком случају не значи да не посједују изузетно квалитетну и креативну енергију.

Рођени у чистом непару су особе које живе за љубав, али и особе које због и од љубави често страдају. Сматра се да на емотивном плану најтеже успостављају равнотежу, односно да су ту најосетљивији и најрањивији. Зато се многима, с правом, чини да ове особе дословно посрћу под бременом сопствених осјећања.

Њима је често тесно у сопственој кожи и не знају шта би са собом. Тада им се чини да је све потпуно бесмислено и апсолутно без икакве сврхе, па тону до најмрачнијих расположења. Ипак, све то код њих је кратког вијека и у стању су да се из таквог потпуног мрака у трену трансформишу у особу пуну ведрине и оптимизма, која својом вјером и креативном животном енергијом може да покрене и преокрене свијет.

По правилу, особе чистог астролошко-нумеролошког непара имају дивну и широку душу. Умију од свег срца да саосјећају с ближњима, удубљују се у њихове проблеме, напросто желе да помогну свима и не штеде себе када су другоме на услузи. Али, ове особе знају да буду и страховито раздражљиве, падају у ватру због најобичнијих и занемаривих ситница које само оне виде и које само њима сметају.

Често када се љуте на друге, ту љутњу могу са свим жаром да пренесу и на себе саме. Догађа им се да у одређеном тренутку желе много више него што се то тада може, па је то и најчешћи повод за нервирање и испаде бијеса.

2. КОМБИНАЦИЈА непар - непар - пар

Свима који су у дану и мјесецу непар, а у години - пар, приписује се да су врло емотивни. Само ту њихову емотивност они тако вјешто прикривају, да у појединим моментима и сами повјерују како су "оперисани" од осјећања.

Како други не знају праву природу ових особа, а оне саме се контра рекламирају, остају крајње загонетне за околину (њихову контра рекламу могу да прогутају до краја само ограничени, док остали виде и осјећају да нешто ту није у реду). Све док о својим плановима и намјерама ове особе не причају или не упознају чак ни своје најближе, све док су на другим темама, за њих "нема зиме".

Наиме, ћутање је за њих права формула и тајна успјеха. Уколико проговоре, остаће потпуно незаштићени и многи ће им без разлога стајати на путу и покушавати да их угрозе и понизе. То је нека врста кажњавања бољег од стране горег, па особе из ове друге комбинације астролошко-нумеролошког пар-непара, морају да рачунају на стални живот под маском. Не треба покушавати схватити их и разоткривати.

Кад год помислите да сте их стјерали у ћошак и да морају да се отворе, они вам у највећем повјерењу и уз заклињање на повјерљивост, увале нову схему као апсолутну истину о себи. Зато је боље да их не притискате да се искрено представе - то је немогуће. Они често без икаквог (наизглед) повода и без икакве користи (стварно) слажу за тако ситне ствари да је то право чудо.

Наиме, они су сигурно били у прилици да нешто искрено кажу или се искрено изразе, а подсвијест их је у збрци натерала да слажу. Зато влада мишљење да они воле да лажу, а уствари, код њих у тим случајевима није радила свијест него подсвијест. Уколико стварно пожеле да слажу, то никада и нико не може да открије и докаже.

Уколико им се догоди да се определе за умјетничко стваралаштво, неминовно за собом остављају маестрална дјела, највише умјетничке и естетске вриједности.

3. КОМБИНАЦИЈА непар - пар - непар

Свима којима је рођење наменило астролошко-нумеролошки трећу комбинацију пар-непара, суђено је да се у животу исказују као градитељи и ствараоци материјалне културе и уопште опипљиве и реалне вриједности.

Из ове комбинације су регрутовани најпознатије свјетске архитекте и изумитељи, особе које се са огромним успјехом могу огледати у свим пословима којима је основа у природним наукама. Опредјељивање за остваривање каријере у некој другој области су доста мање.

Интересантно је да се ове особе могу наћи у врло успјешном браку с особом из било које астролошко-нумеролошке пар-непар комбинације. Основа за такво предодређење налази се у чињеници да су ове особе међу најрепрезентативнијим носиоцима хармоније, склада и јединства. Код њих има свега што је потребно било којој другој комбинацији и зато могу успјешно да се уклопе са особама из било које комбинације.

Природа ових особа је најбољи ослонац њихове успјешности у реалним оквирима. Тада се открива да су по природи отворени, што се многима свиђа, па их буквално усвајају и обожавају.

Како их краси велика динамичност, с њима никада не може да вам буде досадно, нити у њиховом друштву можете доспјети у безизлазну ситуацију. С обзиром да им је подарена и увјерљива сугестивност, они су у стању да за своју идеју и пројекат увјере и придобију чак и "невјерног Тому".

4. КОМБИНАЦИЈА пар - непар - непар

Мада особе из четврте комбинације астролошко-нумеролошког пар-непара себе сматрају великим практичарима, способним рационалистима и првенствено људима од акције, њима је суђено да латентно нагињу мистицизму и окултним учењима.

Међутим, то им ни најмање не смета при рјешавању животних проблема. Напротив, то им даје предност у односу на оне који су се опредјелили или за материјално или за духовно царство.

У култној серији "Твин Пикс", режисер Линч је свог ФБИ агента Купера обликовао баш по овој астролошко-нумеролошкој комбинацији пар-непар. Заиста је добро када неко успије да успостави праву и пуну равнотежу између духовног и физичког свијета.

Карактеристично је да се особе из ове пар-непар комбинације могу опробати у свим спортским дисциплинама, најразличитијим учењима и наукама, да нема области у животу која им је страна или недоступна, само је питање њихове жеље. Нико као они није у стању да буде у сваком јелу зачин и то онај који даје коначни, завршни укус и арому.

За њих нема битних и небитних ствари, за њих је све подеднако важно и вредно. Они никоме и ничему не дају апсолутно првенство. Имају крајње поливалентна и систематична запажања, ангажовања и никада и ништа не може у потпуности да их веже и заустави на дуже вријеме.

Претпоставља се да би ове особе требало да се искажу, макар у виду хобија, као успјешни вајари, сликари или градитељи. Ту су у позицији да изразе своју природу у свим практичним и мистичним бојама и аспектима.

5. КОМБИНАЦИЈА непар - пар - пар

Родитељи би требало да буду веома срећни када им се роди овакво дијете! Наиме, с њим неће имати мука током одрастања, а ни касније у самосталном животу. Ове особе одликује изванредна умјереност на емотивном, душевном и духовном пољу, као и на свим осталим пољима живота. У свему код њих доминира пуна уравнотеженост.

Предвиђа им се сигуран успјех уколико се буду бавили и посветили природним наукама. Може се рећи да су рођени математичари и суптилни физичари, али да се могу с максималним успјехом исказати и као свестрани биолози, посвећени ботаничари, аналитични еколози. Све што има везе с природним наукама, њима је као пјесмица коју од малена знају и воле.

Само они могу да открију неке теоријске поставке о самој природи и стрпљиво и систематски да изграде до тада непостојећа поглавља и гране појединих наука и дисциплина. Својом упорношћу топе и највеће препреке које им се указују на зацртаном путу и увијек стижу до одређеног циља.

Они никада и ни под каквим условима не дозвољавају себи бурну реакцију, без обзира на одређене ствари и појаве које излазе из круга нормалности и сврсисходности.

Дјелују као да их апсолутно ништа не иритира. То није тачно, већ они успијевају све и свакога да доведу на праву мјеру и право мјесто, па не желе да праве непотребни циркус.

У околини се представљају као увијек ведре особе којима је стало до општег добра. Воле и залажу се за остваривање једноставног и мирног живота. Могу да прогутају пуно тога, али могу и у погодном тренутку да наплате рачун - с каматом.

6. КОМБИНАЦИЈА пар - непар - пар

Када околина за некога мисли да је хладна особа, највјероватније се ради о овој особи. Та спољашња хладноћа, од које многи зазиру, само је посљедица максималне уравнотежености (каква се ријетко среће), која омогућава да се у свакој прилици реагује бритко, хладне главе и крајње одмјерено и примерено.

Таква унутрашња поставка према спољном свијету, омогућава овим особама да се упусте потпуно супериорно у свако пословање. Посебно им од руке иду они послови гдје се тражи организација ширих размјера. То их чини задовољним и није им тешко да понекад и потпуно без накнаде извршавају велику трансакцију или операцију. Само они су у могућности да знају у сваком трену шта се догађа на ком дијелу опсежне акције и увијек имају при руци више спремних алтернатива за сваки проблем или препреку која може да искрсне.

С лакоћом и ненаметљивом спонтаношћу и сигурношћу умију да наметну своју вољу околини. Слично се догађа и када пожеле некога да подреде или придобију, довољно им је пар ријечи и један значајан поглед да од сваког направе свог сљедбеника и послушника.

Када је у питању ова шеста комбинација, онда се може рећи да су они ти којима су апсолутно непознате икакве духовне кризе. То им даје огромну предност пред особама из свих осталих комбинација, па их ови други сматрају хладним и завиде им. Способност да се савршено успјешно носе са свим проблемима је примарна у њиховом животу, па им мирнији периоди могу бити врло досадни и неинтересантни у толикој мјери да се често упуштају у велике подухвате од којих унапријед знају да неће имати никакве користи.

7. КОМБИНАЦИЈА пар - пар - непар

Чињеница је да у седмој комбинацији астролошко-нумеролошког пар-непара, егзистирају два пара и један непар. То упућује на закључак да је овим особама ближи и приступачнији физички свијет. Међутим, неће се код њих изгубити та једна фина жица виших спознаја. То посебно долази до изражаја уколико ове особе одлуче да граде каријеру као љекари, хирурзи, психолози или психијатри. Њихова дијагностика је фантастична.

Невјероватно је с којом брзином и тачношћу нешто дијагностикују и којом спретношћу и рафинисаношћу врше све могуће захвате. У тим подручјима су без премца, било да се ради о медицини или економији. Увијек су присутни са правим рјешењем.

Њима као да је суђено да помажу другима и да при томе не воде рачуна о својим интересима. Увијек су при руци и спремни да спасу. Њима је сасвим свеједно ко је у невољи, они према свима имају подједнак третман. Немате попуста зато што сте им стари пријатељ, нити лошији третман што вас не познају или су пак с вама у свађи. Они су универзални спасиоци и особе које се на дужности не могу поткупити.

Ова комбинација даје особе које имају врло широко образовање, проистекло из још ширег погледа на свијет и фантастичног увида и владања морем тако разнородних подручја, појава и ствари.

Могу бити одлични у пољу мистике и окултизма и мада је то област која их генерално не привлачи, они с лакоћом могу савладавати ову материју и постати уважени познаваоци и критичари исте.

Не треба заборавити да су ове особе сврстане у изузетно рационалан тип, односно категорију која не вјерује превише у онострано, већ се њима (ако се бави) бави само као још једним сегментом свог укупног образовања.

8. КОМБИНАЦИЈА пар - пар - пар

Код особа рођених у пуном астролошко-нумеролошком пару, наглашава се пуна окренутост земаљским стварима. Таква основа, ни у ком случају не искључује суштинску и врло велику сензибилност код ових особа и упућује на један много сензитивнији и дубљи унутрашњи живот него што то други примећују и што сами себи то признају.

Можда најбоља илустрација за ову тврдњу лежи у односу према умјетности. Ове особе су свијесне својих недовољних потенцијала да саме стварају умјетничка дјела на вишем нивоу, па се задовољавају праћењем и познавањем умјетности на највишем степену.

Ријетко се сами упуштају у авантуру умјетничког стварања јер су свјесни својих домета. Евентуално их може испровоцирати туђи изузетно низак умјетнички домет и величање испразности, па могу из вица да направе врло успјешна и оригинална остварења.

Међутим, ни таква егзибиција их не може да их привуче да погазе своју свијест и познавање материје, како би се одлучили да се озбиљније увуку у оно у чему, по сопственом мишљењу (мада објективно то не мора да буде тако) нису дорасли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана