Ево који су хороскопски знакови најљепши, који најопаснији, а који најбогатији

ГС
Ево који су хороскопски знакови најљепши, који најопаснији, а који најбогатији

Сазнајте којој од наведених група припада Ваш хороскопски знак.

Најљепши знакови
Астролози вјерују да изглед зависи од свих планета наталне карте, а не само о хороскопском знаку. Складна комбинација у којој су изражени сви елементи постаће гарант доброг изгледа. Близанци, Дјевица и Водолија сматрају се најљепшим знаковима зодијака, односно ”људским” знаковима, као и Стријелци, којe увијек прати добар изглед.
Најбогатији знакови
Ако је љепота субјективни појам, тада ће статистика помоћи у процјени богатства. Нико се неће изненадити да су Лавови на врху свих оцјена милионера. Представници овог хороскопског знака настоје бити први у свему и не подносе рад за друге, него само и искључиво себе. Близанци и Водолије такође су добри у зарађивању и повећању капитала.

Најјачи знакови
Сваки знак има своје снаге, али ипак су неки знакови бољи у могућности да бране свој положај и дјелују самоувјерено. Прије свега, то су знакови у којима се Сунце и Марс осјећају добро. Ован, Лав и Стријелац повољни су знакови за обје планете, а Марс је и даље посебно јак у Шкорпији и Јарцу.

Најопаснији знакови
О особи не можете судити само по соларном хороскопском знаку. Чак и најтежи аспекти планета не значе да ће особа подлећи злим склоностима. Међутим, може се утврдити општи образац: у рангу убица прво мјесто заузимају Лавови, а слиједе Бик и Близанци. Међу силоватељима је највише Риба, као Бикова и Овнова. Слиједе их Стријелац, Шкорпија и Водолија. Шкорпија се посебно  сматра најокрутнијим и најзлобнијим знаком.

Може се рећи да су Близанци супериорни у многим аспектима другим знаковима зодијака. Осим тога, сви недостаци могу се уклонити у вашу корист ако за њих знате и будете у могућности то знање и искористити, пише Љепота и здравље.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана