Evo koji su horoskopski znakovi najljepši, koji najopasniji, a koji najbogatiji

GS
Evo koji su horoskopski znakovi najljepši, koji najopasniji, a koji najbogatiji

Saznajte kojoj od navedenih grupa pripada Vaš horoskopski znak.

Najljepši znakovi
Astrolozi vjeruju da izgled zavisi od svih planeta natalne karte, a ne samo o horoskopskom znaku. Skladna kombinacija u kojoj su izraženi svi elementi postaće garant dobrog izgleda. Blizanci, Djevica i Vodolija smatraju se najljepšim znakovima zodijaka, odnosno ”ljudskim” znakovima, kao i Strijelci, koje uvijek prati dobar izgled.
Najbogatiji znakovi
Ako je ljepota subjektivni pojam, tada će statistika pomoći u procjeni bogatstva. Niko se neće iznenaditi da su Lavovi na vrhu svih ocjena milionera. Predstavnici ovog horoskopskog znaka nastoje biti prvi u svemu i ne podnose rad za druge, nego samo i isključivo sebe. Blizanci i Vodolije takođe su dobri u zarađivanju i povećanju kapitala.

Najjači znakovi
Svaki znak ima svoje snage, ali ipak su neki znakovi bolji u mogućnosti da brane svoj položaj i djeluju samouvjereno. Prije svega, to su znakovi u kojima se Sunce i Mars osjećaju dobro. Ovan, Lav i Strijelac povoljni su znakovi za obje planete, a Mars je i dalje posebno jak u Škorpiji i Jarcu.

Najopasniji znakovi
O osobi ne možete suditi samo po solarnom horoskopskom znaku. Čak i najteži aspekti planeta ne znače da će osoba podleći zlim sklonostima. Međutim, može se utvrditi opšti obrazac: u rangu ubica prvo mjesto zauzimaju Lavovi, a slijede Bik i Blizanci. Među silovateljima je najviše Riba, kao Bikova i Ovnova. Slijede ih Strijelac, Škorpija i Vodolija. Škorpija se posebno  smatra najokrutnijim i najzlobnijim znakom.

Može se reći da su Blizanci superiorni u mnogim aspektima drugim znakovima zodijaka. Osim toga, svi nedostaci mogu se ukloniti u vašu korist ako za njih znate i budete u mogućnosti to znanje i iskoristiti, piše Ljepota i zdravlje.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana