Дневни хороскоп за недјељу, 27. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за недјељу, 27. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Морате да промијените мишљење о особама које су поред вас. Понекад претјерујете у свом идеализму сарадника. Будите штедљивији. Желите да нешто промијените у вези или браку. Пробајте прво од себе и својих навика. Нервни систем осјетљив.

Бик

Очекујете вјероватно да вам неко помогне. Подршка је увијек добродошла. Потражите је преко другог Бика или Рака. Партнер је неко ко вас данас усмјерава куда да идете. Имате све изгледе да успијете у љубави. Доњи дио тијела осјетљив.

Близанци

Волите да на лак начин дођете до новца. Иако има индикација за тако нешто, ипак данас није тај дан. Више напора око зараде. Дан ћете провести углавном у телефонској комуникацији са партнером. Добро се осјећате, нисте нервозни.

Рак

Ви сте неко ко важи за доброг човјека. Често вас називају срећом других. Данас помажете још више онима који немају. Партнер воли вашу пожртвованост, али није у прилици да буде исти или бар сличан вама. Мање тегобе жучи или бубрега.

Лав

Колико сте спремни да будете неко ко је предводник већој групи радника. Ви јесте звијезда, али сада је потребно да покажете и знање. Нисте сигурни у партнера и његову вјерност. То преиспитајте прије него што донесете коначну оцјену. Вишак енергије трошите ван куће.

Дјевица

Можда желите да више обавеза свалите на неког ко ради са вама. То није добро. Кад-тад опет вас чека оптерећење и рад. Нисте потпуно отворени према вољеној особи. Опустите се. Више воћа и витамина мора бити заступљено у исхрани.

Вага

Обратите пажњу на сараднике. Можда неко из иностранства закуца на ваша врата, а ви га не чујете! Сарадња са омладинским организацијама. Емоције су ту присутне, али блокиране, дубоко потиснуте. Нервозни сте. Висок притисак.

Шкорпија

Борите се сами против свих, а највише против себе. То вам неће донијети ништа добро. Непопустљиви сте. Често стављате материјалне вриједности испред свих других. Партнер има осјећај да се губи у бујици материјализма који вас опсиједа. Осјећате се несигурно.

Стријелац

Данас имате потребу да се доказујете и да то сви виде и чују. Унутрашњи страхови вас опсиједају. Пријатељи и партнер желе да побјегну од вас. Не тражите лака рјешења. Дубока анализа оног што вас мучи донијеће трајнији резултат.

Јарац

Желите све сами да радите. Превише обавеза имате. Сигурно вас и други притискају у колективу. Направите себи неки распоред рада. Нисте спремни на промјене. Морате да се позабавите више вашим љубавним животом. Добро се осјећате.

Водолија

Вјероватно се често питате “шта то мени треба”. Ви волите да доминирате, то јесте лијепо, али је велико оптерећење. Партнер са којим живите није задовољан вашим понашањем. Често сте склони викању. Чувајте грло, гласне жице.

Рибе

Ви сте у дубини веома радна особа. Мада ваша унутрашња природа вам не дозвољава да се истакнете превише осим уколико сте неки ватрени подзнак. Имаћете лијеп дан, посебно ако ново познанство буде преко пријатеља. Пазите на стопала. Осјетљивост.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана