Dnevni horoskop za nedjelju, 27. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za nedjelju, 27. novembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Morate da promijenite mišljenje o osobama koje su pored vas. Ponekad pretjerujete u svom idealizmu saradnika. Budite štedljiviji. Želite da nešto promijenite u vezi ili braku. Probajte prvo od sebe i svojih navika. Nervni sistem osjetljiv.

Bik

Očekujete vjerovatno da vam neko pomogne. Podrška je uvijek dobrodošla. Potražite je preko drugog Bika ili Raka. Partner je neko ko vas danas usmjerava kuda da idete. Imate sve izglede da uspijete u ljubavi. Donji dio tijela osjetljiv.

Blizanci

Volite da na lak način dođete do novca. Iako ima indikacija za tako nešto, ipak danas nije taj dan. Više napora oko zarade. Dan ćete provesti uglavnom u telefonskoj komunikaciji sa partnerom. Dobro se osjećate, niste nervozni.

Rak

Vi ste neko ko važi za dobrog čovjeka. Često vas nazivaju srećom drugih. Danas pomažete još više onima koji nemaju. Partner voli vašu požrtvovanost, ali nije u prilici da bude isti ili bar sličan vama. Manje tegobe žuči ili bubrega.

Lav

Koliko ste spremni da budete neko ko je predvodnik većoj grupi radnika. Vi jeste zvijezda, ali sada je potrebno da pokažete i znanje. Niste sigurni u partnera i njegovu vjernost. To preispitajte prije nego što donesete konačnu ocjenu. Višak energije trošite van kuće.

Djevica

Možda želite da više obaveza svalite na nekog ko radi sa vama. To nije dobro. Kad-tad opet vas čeka opterećenje i rad. Niste potpuno otvoreni prema voljenoj osobi. Opustite se. Više voća i vitamina mora biti zastupljeno u ishrani.

Vaga

Obratite pažnju na saradnike. Možda neko iz inostranstva zakuca na vaša vrata, a vi ga ne čujete! Saradnja sa omladinskim organizacijama. Emocije su tu prisutne, ali blokirane, duboko potisnute. Nervozni ste. Visok pritisak.

Škorpija

Borite se sami protiv svih, a najviše protiv sebe. To vam neće donijeti ništa dobro. Nepopustljivi ste. Često stavljate materijalne vrijednosti ispred svih drugih. Partner ima osjećaj da se gubi u bujici materijalizma koji vas opsijeda. Osjećate se nesigurno.

Strijelac

Danas imate potrebu da se dokazujete i da to svi vide i čuju. Unutrašnji strahovi vas opsijedaju. Prijatelji i partner žele da pobjegnu od vas. Ne tražite laka rješenja. Duboka analiza onog što vas muči donijeće trajniji rezultat.

Jarac

Želite sve sami da radite. Previše obaveza imate. Sigurno vas i drugi pritiskaju u kolektivu. Napravite sebi neki raspored rada. Niste spremni na promjene. Morate da se pozabavite više vašim ljubavnim životom. Dobro se osjećate.

Vodolija

Vjerovatno se često pitate “šta to meni treba”. Vi volite da dominirate, to jeste lijepo, ali je veliko opterećenje. Partner sa kojim živite nije zadovoljan vašim ponašanjem. Često ste skloni vikanju. Čuvajte grlo, glasne žice.

Ribe

Vi ste u dubini veoma radna osoba. Mada vaša unutrašnja priroda vam ne dozvoljava da se istaknete previše osim ukoliko ste neki vatreni podznak. Imaćete lijep dan, posebno ako novo poznanstvo bude preko prijatelja. Pazite na stopala. Osjetljivost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana