Дневни хороскоп за 8. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 8. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Вријеме је да докажете да сте прави пословни партнер на кога се колеге могу ослонити. Можда ћете се суочити са лажима које уништавају ваше наде па се потрудите да истрајете у сваком изазову

Бик

Немојте се препирати са колегама на послу. Ако осјећате одређену дозу нетрпељивости, попричајте са дотичном особом и ријешите проблем, обје стране ће продисати. Ваше нове идеје ће се остварити ако цијените помоћ других.

Близанци

Схватите своје обавезе озбиљно и немојте их пребацивати на другог. Биће нервозе и неспоразума и погрешних информација и компликоване папирологије, али изборићете се. Финансијски прилив је стабилан.

Рак

Ове недјеље имате повећане трошкове везане за кућу и породицу, а прилив новца је непромијењен па ћете морати да калкулишете. Успјех је ваш све док имате вјеру и дозволите другима да тачно знају ко сте и како функционишете.

Лав

Лавови у вези ће постати озбиљнији и одговорнији, што ће им помоћи да ојачају своју љубавну или брачну заједницу. Имате осјећај ове недјеље да дајете више него партнер, а да се он не ангажује довољно.

Дјевица

Активан друштвени живот и учешће у јавним догађајима ће бити од користи за јачање ваших односа, све то ће вам помоћи да се зближите са партнером ако га имате, а ако га немате, ваше шансе да пронађете некога кога волите експоненцијално расту.

Вага

Више него што је за вас уобичајено, склони сте да зановијетате и приговарате. Било би паметно да завирите у себе и сазнате одакле проблем потиче. Не претварајте се да сте свезнајући и незамјенљиви пред колегама, јер вам то неће донијети никакву добробит.

Шкорпија

Представници вашег знака ће се фокусирати на љубав и везе, јер ће вас Марс и Јупитер подстаћи на одлучну акцију, али будите опрезни јер примамљиви приједлози могу да вам донесу невоље.

Стријелац

Појава забрињавајућих неријешених породичних проблема сада је могућа па реагујте прије него што буде прекасно. Ако желите да направите промјене у свом животу, имате снаге да то и учините.

Јарац

Планетарна конфигурација доноси много продуктивних, креативних идеја које можете инкорпорирати у своју дневну пословну рутину. Сви подухвати ће бити плодоносни ако вјерујете у своју снагу и не одустајете.

Водолија

Нестрпљиви сте и размишљате о небитним стварима, што може негативно утицати и на партнерово расположење. Прикочите, о свим проблемима и жељама отворено разговарајте да бисте дошли до рјешења, задовољавајућег за обје стране.

Рибе

Више пажње усмјерите на себе и свој допринос и увјерите се да не занемарујете сопствени лични раст и финансијску добит. Осјећате се добро, пуни сте енергије, а ваша осјетљива природа ће можда реаговати на временске прилике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана