Dnevni horoskop za 8. jun

G.S.
Dnevni horoskop za 8. jun

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Vrijeme je da dokažete da ste pravi poslovni partner na koga se kolege mogu osloniti. Možda ćete se suočiti sa lažima koje uništavaju vaše nade pa se potrudite da istrajete u svakom izazovu

Bik

Nemojte se prepirati sa kolegama na poslu. Ako osjećate određenu dozu netrpeljivosti, popričajte sa dotičnom osobom i riješite problem, obje strane će prodisati. Vaše nove ideje će se ostvariti ako cijenite pomoć drugih.

Blizanci

Shvatite svoje obaveze ozbiljno i nemojte ih prebacivati na drugog. Biće nervoze i nesporazuma i pogrešnih informacija i komplikovane papirologije, ali izborićete se. Finansijski priliv je stabilan.

Rak

Ove nedjelje imate povećane troškove vezane za kuću i porodicu, a priliv novca je nepromijenjen pa ćete morati da kalkulišete. Uspjeh je vaš sve dok imate vjeru i dozvolite drugima da tačno znaju ko ste i kako funkcionišete.

Lav

Lavovi u vezi će postati ozbiljniji i odgovorniji, što će im pomoći da ojačaju svoju ljubavnu ili bračnu zajednicu. Imate osjećaj ove nedjelje da dajete više nego partner, a da se on ne angažuje dovoljno.

Djevica

Aktivan društveni život i učešće u javnim događajima će biti od koristi za jačanje vaših odnosa, sve to će vam pomoći da se zbližite sa partnerom ako ga imate, a ako ga nemate, vaše šanse da pronađete nekoga koga volite eksponencijalno rastu.

Vaga

Više nego što je za vas uobičajeno, skloni ste da zanovijetate i prigovarate. Bilo bi pametno da zavirite u sebe i saznate odakle problem potiče. Ne pretvarajte se da ste sveznajući i nezamjenljivi pred kolegama, jer vam to neće donijeti nikakvu dobrobit.

Škorpija

Predstavnici vašeg znaka će se fokusirati na ljubav i veze, jer će vas Mars i Jupiter podstaći na odlučnu akciju, ali budite oprezni jer primamljivi prijedlozi mogu da vam donesu nevolje.

Strijelac

Pojava zabrinjavajućih neriješenih porodičnih problema sada je moguća pa reagujte prije nego što bude prekasno. Ako želite da napravite promjene u svom životu, imate snage da to i učinite.

Jarac

Planetarna konfiguracija donosi mnogo produktivnih, kreativnih ideja koje možete inkorporirati u svoju dnevnu poslovnu rutinu. Svi poduhvati će biti plodonosni ako vjerujete u svoju snagu i ne odustajete.

Vodolija

Nestrpljivi ste i razmišljate o nebitnim stvarima, što može negativno uticati i na partnerovo raspoloženje. Prikočite, o svim problemima i željama otvoreno razgovarajte da biste došli do rješenja, zadovoljavajućeg za obje strane.

Ribe

Više pažnje usmjerite na sebe i svoj doprinos i uvjerite se da ne zanemarujete sopstveni lični rast i finansijsku dobit. Osjećate se dobro, puni ste energije, a vaša osjetljiva priroda će možda reagovati na vremenske prilike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana