Дневни хороскоп за 7. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 7. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Особу коју волите морате разумјети и онда када гријеши. Нема потребе да се понашате као морални судија. Потребан вам је поуздани партнер или особа која у потпуности слиједи ваш пословни корак и креативне идеје. Пријаће вам различите активности, као добар начин растерећења и психотерапије.

Бик

Очекује вас пријатно изненађење и гест пажње са нечије стране. Покажите своју искрену захвалност. На крају, добро се добрим враћа. Потребно је да повучете низ добрих потеза. Нема разлога да се колебате око познатих правила или утврђених интереса у заједничкој акцији. Сачувајте оптимизам и самопоуздање у различитим ситуацијама.

Близанци

Прија вам додатна пажња и размјена њежности у односу са вољеном особом. Неко осваја ваше симпатије и емотивну наклоност. Нема разлога да мистификујете своје пословно-финансијске планове или да игноришете нечије присуство и утицај. Приуштите себи више релаксације, пријаће вам шетња у природи.

Рак

У сусрету са вољеном особом, преувеличавате своје потребе и преосјетљиво реагујете на различите ситнице. Важно је да раздвојите заједничке интересе од личних амбиција. Одложите напорне ситуације које вас исцрпљују.

Лав

Могуће је да партнер има више проблема него што претпостављате. Покажите додатну емпатију и разумијевање у сваком погледу. Дјелујете као особа која своје пословне циљеве ставља изнад интереса већине, због тога вас очекују различити коментари. Потребна вам је добра њега и психолошка подршка.

Дјевица

Важно је да смирите своје узавреле страсти и да затражите савјет од блиских пријатеља. Немојте иритирати свог партнера. На директан начин изражавате своје незадовољство, љути вас нечије понашање и неправда коју доживљавате у друштву сарадника.

Вага

У приватном животу, будите довољно промишљени у изјавама и уздржани у понашању пред партнером. Евентуални сукоб са једном особом може да прерасте у непријатну ситуацију или у пословно-финансијски губитак.

Шкорпија

Потребан вам је добар емотивни подстицај или особа која може да разумије ваше идеје. Не можете да се задовољите садашњом позицијом. Превише сте окупирани различитим пословним или друштвеним обавезама, а неко други добија више привилегија. Пријаће вам дијетална или витаминска исхрана.

Стријелац

Нове љубавне дилеме или лош предосјећај који имате у сусрету са блиском особом, утиче на ваше промјенљиво расположење. Ваше идеје не значе много, уколико се и ваши сарадници не заложе за сличне принципе у пословно-финансијским договорима.

Јарац

Пратите свој унутрашњи глас или предосјећаје које имате у сусрету са блиском особом. Ваше срце ће направити добар избор.

Уколико вам је стало да ријешите своје дилеме, преостаје вам да преузмете ствари и контролу у своје руке. Подстичите код себе позитивно расположење.

Водолија

Направили сте одређене пропусте у сусрету са блиском особом. Стога осјећате грижу савјести и нелагодност. Важно је да неко одобрава ваш начин размишљања и да вас подстиче на креативно изражавање у пословној сарадњи. Потребно је да се растеретите од напорних обавеза.

Рибе

Покажите разумијевање за своју породицу. Не можете да игноришете вољену особу, јер прије или касније, то ће вам се вратити. Дипломатска нота понекад постаје неизбјежна, а пословни компромис представља једино исправно рјешење. Потребна вам је психолошка равнотежа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана