Dnevni horoskop za 7. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 7. oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Osobu koju volite morate razumjeti i onda kada griješi. Nema potrebe da se ponašate kao moralni sudija. Potreban vam je pouzdani partner ili osoba koja u potpunosti slijedi vaš poslovni korak i kreativne ideje. Prijaće vam različite aktivnosti, kao dobar način rasterećenja i psihoterapije.

Bik

Očekuje vas prijatno iznenađenje i gest pažnje sa nečije strane. Pokažite svoju iskrenu zahvalnost. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Potrebno je da povučete niz dobrih poteza. Nema razloga da se kolebate oko poznatih pravila ili utvrđenih interesa u zajedničkoj akciji. Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

Blizanci

Prija vam dodatna pažnja i razmjena nježnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja vaše simpatije i emotivnu naklonost. Nema razloga da mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. Priuštite sebi više relaksacije, prijaće vam šetnja u prirodi.

Rak

U susretu sa voljenom osobom, preuveličavate svoje potrebe i preosjetljivo reagujete na različite sitnice. Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne situacije koje vas iscrpljuju.

Lav

Moguće je da partner ima više problema nego što pretpostavljate. Pokažite dodatnu empatiju i razumijevanje u svakom pogledu. Djelujete kao osoba koja svoje poslovne ciljeve stavlja iznad interesa većine, zbog toga vas očekuju različiti komentari. Potrebna vam je dobra njega i psihološka podrška.

Djevica

Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savjet od bliskih prijatelja. Nemojte iritirati svog partnera. Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo, ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika.

Vaga

U privatnom životu, budite dovoljno promišljeni u izjavama i uzdržani u ponašanju pred partnerom. Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u neprijatnu situaciju ili u poslovno-finansijski gubitak.

Škorpija

Potreban vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da razumije vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom. Previše ste okupirani različitim poslovnim ili društvenim obavezama, a neko drugi dobija više privilegija. Prijaće vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Strijelac

Nove ljubavne dileme ili loš predosjećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, utiče na vaše promjenljivo raspoloženje. Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima.

Jarac

Pratite svoj unutrašnji glas ili predosjećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Vaše srce će napraviti dobar izbor.

Ukoliko vam je stalo da riješite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vodolija

Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga osjećate grižu savjesti i nelagodnost. Važno je da neko odobrava vaš način razmišljanja i da vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji. Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza.

Ribe

Pokažite razumijevanje za svoju porodicu. Ne možete da ignorišete voljenu osobu, jer prije ili kasnije, to će vam se vratiti. Diplomatska nota ponekad postaje neizbježna, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rješenje. Potrebna vam je psihološka ravnoteža.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana