Дневни хороскоп за 7. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 7. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Повољан мјесец кад је ријеч о послу и финансијама. У другој половини јуна можете да планирате одлазак на краћи одмор. И заузете и слободне Овнове чекају лијепа дешавања на емотивном пољу. Кад је здравље у питању, више се крећите и припазите на имунитет.

Бик

Прва половина јуна може да донесе пролазне бриге на послу. У другој половини мјесеца ситуација у пословном окружењу ће се стабилизовати. Заузети Бикови требало би да покажу више разумијевања у односу са вољеном особом.

Близанци

Чека вас боља комуникација у радном окружењу, што ће вам дати снаге и елана да постигнете боље резултате. Јун је за вас диван мјесец за љубав, како за слободне припаднике знака, тако и за оне који су у дужим везама или браку.

Рак

Уколико радите у институцијама затвореног типа или се бавите приватним бизнисом, током јуна очекујте благостање и просперитет. Повољна новчана ситуација смијеши се свим особама рођеним у знаку Рака.

Лав

Венера је у вашем знаку па ћете зрачити љепотом, шармом и привлачношћу. Крајем мјесеца поведите рачуна у комуникацији уколико сте у дужој вези или браку, јер постоји могућност да се ви и вољена особа нећете добро разумјети.

Дјевица

У првој половини мјесеца обратите пажњу на потрошњу новца, јер колико год да будете зарадили постоји могућност да ће се појавити изненадни већи трошкови. Више се одмарајте. У љубави вас чека много боља комуникација са вољеном особом.

Вага

Јун отвара могућност за реализацију и напредак ваших планова на пословном пољу. Бићете задовољни финансијама. Венера вам прија па се можете заљубити и ући у емотивну везу. Заузете Ваге планираће заједнички живот са вољеном особом, а неке и проширење породице.

Шкорпија

У првој половини јуна могуће је неразумијевање са околином. У другој половини мјесеца чека вас боља ситуација на пословном плану, као и задовољство финансијама. И на емотивном плану је слична ситуација.

Стријелац

Ситуација на послу и финансије коначно ће постати стабилнији. Уколико сте планирали да започнете неки нови посао, ово је идеално вријеме за реализацију тих планова. Неки глас може да вам донесе срећу и просперитет.

Јарац

Друга половина јуна доноси стабилну ситуацију на пословном плану, а неким Јарчевима смијеши се промјена статуса набоље. Није најбољи период за улазак у нове емотивне везе све до краја мјесеца. Заузети Јарчеви ће уживати у хармоничном односу са вољеном особом.

Водолија

На љубавном плану лијеп мјесец и за заузете и за слободне Водолије. Планирајте заједнички одмор са вољеном особом и препустите се уживањима. Могући су проблеми са очним притиском.

Рибе

Уколико се бавите приватним послом, смијеше вам се успјех и просперитет. Остали ће чезнути за одласком на одмор. Друга половина јуна доноси стабилну ситуацију и мање нервирања због посла. На љубавном плану могуће је пролазно незадовољство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана