Dnevni horoskop za 7. jun

G.S.
Dnevni horoskop za 7. jun

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Povoljan mjesec kad je riječ o poslu i finansijama. U drugoj polovini juna možete da planirate odlazak na kraći odmor. I zauzete i slobodne Ovnove čekaju lijepa dešavanja na emotivnom polju. Kad je zdravlje u pitanju, više se krećite i pripazite na imunitet.

Bik

Prva polovina juna može da donese prolazne brige na poslu. U drugoj polovini mjeseca situacija u poslovnom okruženju će se stabilizovati. Zauzeti Bikovi trebalo bi da pokažu više razumijevanja u odnosu sa voljenom osobom.

Blizanci

Čeka vas bolja komunikacija u radnom okruženju, što će vam dati snage i elana da postignete bolje rezultate. Jun je za vas divan mjesec za ljubav, kako za slobodne pripadnike znaka, tako i za one koji su u dužim vezama ili braku.

Rak

Ukoliko radite u institucijama zatvorenog tipa ili se bavite privatnim biznisom, tokom juna očekujte blagostanje i prosperitet. Povoljna novčana situacija smiješi se svim osobama rođenim u znaku Raka.

Lav

Venera je u vašem znaku pa ćete zračiti ljepotom, šarmom i privlačnošću. Krajem mjeseca povedite računa u komunikaciji ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, jer postoji mogućnost da se vi i voljena osoba nećete dobro razumjeti.

Djevica

U prvoj polovini mjeseca obratite pažnju na potrošnju novca, jer koliko god da budete zaradili postoji mogućnost da će se pojaviti iznenadni veći troškovi. Više se odmarajte. U ljubavi vas čeka mnogo bolja komunikacija sa voljenom osobom.

Vaga

Jun otvara mogućnost za realizaciju i napredak vaših planova na poslovnom polju. Bićete zadovoljni finansijama. Venera vam prija pa se možete zaljubiti i ući u emotivnu vezu. Zauzete Vage planiraće zajednički život sa voljenom osobom, a neke i proširenje porodice.

Škorpija

U prvoj polovini juna moguće je nerazumijevanje sa okolinom. U drugoj polovini mjeseca čeka vas bolja situacija na poslovnom planu, kao i zadovoljstvo finansijama. I na emotivnom planu je slična situacija.

Strijelac

Situacija na poslu i finansije konačno će postati stabilniji. Ukoliko ste planirali da započnete neki novi posao, ovo je idealno vrijeme za realizaciju tih planova. Neki glas može da vam donese sreću i prosperitet.

Jarac

Druga polovina juna donosi stabilnu situaciju na poslovnom planu, a nekim Jarčevima smiješi se promjena statusa nabolje. Nije najbolji period za ulazak u nove emotivne veze sve do kraja mjeseca. Zauzeti Jarčevi će uživati u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Vodolija

Na ljubavnom planu lijep mjesec i za zauzete i za slobodne Vodolije. Planirajte zajednički odmor sa voljenom osobom i prepustite se uživanjima. Mogući su problemi sa očnim pritiskom.

Ribe

Ukoliko se bavite privatnim poslom, smiješe vam se uspjeh i prosperitet. Ostali će čeznuti za odlaskom na odmor. Druga polovina juna donosi stabilnu situaciju i manje nerviranja zbog posla. Na ljubavnom planu moguće je prolazno nezadovoljstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana