Дневни хороскоп за 7. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 7. децембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Нема потребе да се понашате скромно у друштву вољене особе. Пратите своја осјећања или ритам срца. Проналазите прави смисао или задовољство у различитим ситуацијама које уљепшавају ваше расположење и обогаћују животно искуство. Налазите се у сјајној форми.

Бик

Објасните партнеру да имате сличне жеље и интересовања. Потребан вам је добар подстицај и заједнички изазов.

Потребно је да осмислите акцију која доноси обострану корист. Све је могуће ако правилно повезујете информације којима располажете. Налазите се у сјајној форми.

Близанци

Све више почиње да вам смета нечије присуство или понашање. Волите да господарите комплетном ситуацијом. Збуњују вас одговори које добијате од сарадника, јер свако има своју верзију приче или личне интересе које подводи под заједнички добитак.

Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Рак

Без обзира на изненадни занос, избјегавајте емотивне изазове или кокетирање са особом која има необичну репутацију.

Најбоље је да останете уздржани пред необичним идејама или у сусрету са сарадницима који не испуњавају ваше критеријуме.

Сувише се оптерећујете, потребна вам је релаксација.

Лав

Осјећате нови емотивни узлет. Покрените своју машту и заводничке способности када се налазите у друштву блиске особе.

Нема потребе да се експонирате у друштву сарадника, мудро сачекајте завршну фазу у пословним преговорима.

Важно је да каналишете своју креативну енергију.

Дјевица

Нема потребе да очекујете велику ноту емотивног разумијевања од особе која се налази под негативним утицајем. Избјегавајте пословни ризик на који вас наговарају сарадници. Најбоље је да прихватите позната правила и да се заштитите од непријатности. Будите уздржани, избјегавајте афективно понашање.

Вага

Пријаће вам сусрет са једном блиском особом. Неко у вама покреће ланац позитивних асоцијација и нове емотивне жеље.

Осјећате благу резигнацију, јер пословни догађаји не иду у жељеном правцу. Ипак, немојте дозволити да у вама превлада несигурност. Нема потребе да се оптерећујете тешким мислима.

Шкорпија

Партнер изненада доноси нову одлуку коју не жели да објашњава. Будите довољно стрпљиви, све ће доћи на своје мјесто.

Сувише форсирате личне циљеве, тако да ваши сарадници реагују на различите начине. Важно је да сачувате добар однос са сарадницима. Потрудите се да побољшате концентрацију и кондицију.

Стријелац

Жеље које имате нису недостижне, али захтијевају додатно стрпљење и велику упорност пред вољеном особом. Пробирљивост понекад представља позитивну особину, стога немојте дозволити да неко мијења вашу. Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Јарац

Емотивна ситуација се мијења, али не треба да се уљуљкујете лажном надом. Будите промишљени, прије него што проговорите.

Немојте преувеличавати своје знање или способности. Понекад ситни детаљи одлучују о завршним резултатима. Вечерње сате посветите релаксацији или неком омиљеном хобију.

Водолија

Немојте дозволити да вас неко емотивно заварава. Потребни су вам бољи критеријуми приликом избора блиског друштва.

Имате добре идеје и предлажете корисна рјешења, али неко од сарадника не жели да се повинује вашем утицају. Потрудите се да побољшате концентрацију.

Рибе

Потребно је да разумијете нечију емотивну слабост. Нема разлога да се понашате надмено у друштву блиске особе. Без обзира на вашу сналажљивост, не можете да контролишете низ догађаја на пословној сцени и своје сараднике. Избјегавајте сувише напорне или стресне ситуације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана