Dnevni horoskop za 7. decembar

G.S.
Dnevni horoskop za 7. decembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Nema potrebe da se ponašate skromno u društvu voljene osobe. Pratite svoja osjećanja ili ritam srca. Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama koje uljepšavaju vaše raspoloženje i obogaćuju životno iskustvo. Nalazite se u sjajnoj formi.

Bik

Objasnite partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban vam je dobar podsticaj i zajednički izazov.

Potrebno je da osmislite akciju koja donosi obostranu korist. Sve je moguće ako pravilno povezujete informacije kojima raspolažete. Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci

Sve više počinje da vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom. Zbunjuju vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese koje podvodi pod zajednički dobitak.

Izbjegavajte stresne i naporne situacije.

Rak

Bez obzira na iznenadni zanos, izbjegavajte emotivne izazove ili koketiranje sa osobom koja ima neobičnu reputaciju.

Najbolje je da ostanete uzdržani pred neobičnim idejama ili u susretu sa saradnicima koji ne ispunjavaju vaše kriterijume.

Suviše se opterećujete, potrebna vam je relaksacija.

Lav

Osjećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe.

Nema potrebe da se eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte završnu fazu u poslovnim pregovorima.

Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Djevica

Nema potrebe da očekujete veliku notu emotivnog razumijevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem. Izbjegavajte poslovni rizik na koji vas nagovaraju saradnici. Najbolje je da prihvatite poznata pravila i da se zaštitite od neprijatnosti. Budite uzdržani, izbjegavajte afektivno ponašanje.

Vaga

Prijaće vam susret sa jednom bliskom osobom. Neko u vama pokreće lanac pozitivnih asocijacija i nove emotivne želje.

Osjećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost. Nema potrebe da se opterećujete teškim mislima.

Škorpija

Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, sve će doći na svoje mjesto.

Suviše forsirate lične ciljeve, tako da vaši saradnici reaguju na različite načine. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Potrudite se da poboljšate koncentraciju i kondiciju.

Strijelac

Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtijevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom. Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, stoga nemojte dozvoliti da neko mijenja vašu. Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Jarac

Emotivna situacija se mijenja, ali ne treba da se uljuljkujete lažnom nadom. Budite promišljeni, prije nego što progovorite.

Nemojte preuveličavati svoje znanje ili sposobnosti. Ponekad sitni detalji odlučuju o završnim rezultatima. Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

Vodolija

Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva.

Imate dobre ideje i predlažete korisna rješenja, ali neko od saradnika ne želi da se povinuje vašem uticaju. Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Ribe

Potrebno je da razumijete nečiju emotivnu slabost. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Izbjegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana