Дневни хороскоп за 6. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 6. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Будите довољно маштовити, планирајте неку узбудљиву забаву удвоје. Освојите особу до које вам је стало. Све што чините са позитивном тенденцијом оставља добар утисак на сараднике и потврђује вашу улогу у заједничком договору.

Бик

Нема разлога да прикривате дио приче пред блиском особом. Суочавање са истином представља психолошко олакшање. Суочавате се са различитим проблемима. Већина сарадника заговара мјерила или услове које најбоље познаје.

Близанци

Вољена особа понекад има велике захтјеве, али ви умијете да их испуните. Будите довољно маштовити и осмислите интересантну забаву удвоје. Очекује вас низ интересантних сусрета. Учините све што је потребно, да спојите лијепо и угодно са практичним и корисним.

Рак

Лакше вам је да свијет око себе посматрате из ружичасте перспективе у очекивању да ће се ствари у вашем животу ријешити саме по себи. Пословна клима није по вашој мјери, али све се своди на правилно опажање и на добру реакцију. Ускладите своје жеље и могућности.

Лав

Нема потребе да се намећете у нечијем присуству. Понекад велика упорност доноси супротан ефекат. Тешко вам је да донесете добру пословну процјену и коначну одлуку без нечијег знања. Избјегавајте претјерану разметљивост.

Дјевица

Могући су различити конфликти или неразумијевање, вољена особа као да нема превише разумијевања за ваше ћудљиво понашање. Очекујете позитиван одговор или повратну информацију о пословној сарадњи, међутим све је обавијено велом неизвјесности.

Вага

Постоји добар повод да прихватите нечији позив за сусрет или излазак. Потрудите се да обрадујете и усрећите вољену особу. Разочарани сте нечијим понашањем. Нема разлога да доносите исхитрене одлуке, сачувајте своју пословну позицију.

Шкорпија

Положај мјесеца дјелује изазовно на ваше психичко стање, склони сте неумјереним емотивним реакцијама.  Покушавате да убрзате неке ситуације у контакту са сарадницима. Важно је да се добро организујете.

Стријелац

Постављате сувишна питања блиској особи и на такав начин индиректно подстичете нову сумњу. Нема разлога за забринутост. Налазите се у доброј прилици да повлачите паралелне потезе, стога будите промишљени при избору нових пословних тема или циљева.

Јарац

Неко вам шаље позитивне сигнале и са нестрпљењем очекује ваше присуство. Уживајте у емотивним контактима који вас испуњавају задовољством. Дјелујете самоувјерено, имате довољно енергије и добар предосјећај да се опробате у новим пословним ситуацијама.

Водолија

Дјелујете напето, почиње да вам смета нечије присуство или арогантно понашање. Не желите да умањите своје критеријуме. Пажљивије анализирајте одговоре које добијате од блиских сарадника, свако има своју теорију и вјешто брани своје пословне интересе.

Рибе

Вољена особа понекад има велике захтјеве, али ви умијете да их испуните. Будите довољно маштовити и осмислите забаву удвоје. Очекује вас низ интересантних сусрета. Учините све што је потребно да спојите лијепо и угодно са практичним и корисним.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана