Dnevni horoskop za 6. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 6. septembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Budite dovoljno maštoviti, planirajte neku uzbudljivu zabavu udvoje. Osvojite osobu do koje vam je stalo. Sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na saradnike i potvrđuje vašu ulogu u zajedničkom dogovoru.

Bik

Nema razloga da prikrivate dio priče pred bliskom osobom. Suočavanje sa istinom predstavlja psihološko olakšanje. Suočavate se sa različitim problemima. Većina saradnika zagovara mjerila ili uslove koje najbolje poznaje.

Blizanci

Voljena osoba ponekad ima velike zahtjeve, ali vi umijete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu udvoje. Očekuje vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno, da spojite lijepo i ugodno sa praktičnim i korisnim.

Rak

Lakše vam je da svijet oko sebe posmatrate iz ružičaste perspektive u očekivanju da će se stvari u vašem životu riješiti same po sebi. Poslovna klima nije po vašoj mjeri, ali sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti.

Lav

Nema potrebe da se namećete u nečijem prisustvu. Ponekad velika upornost donosi suprotan efekat. Teško vam je da donesete dobru poslovnu procjenu i konačnu odluku bez nečijeg znanja. Izbjegavajte pretjeranu razmetljivost.

Djevica

Mogući su različiti konflikti ili nerazumijevanje, voljena osoba kao da nema previše razumijevanja za vaše ćudljivo ponašanje. Očekujete pozitivan odgovor ili povratnu informaciju o poslovnoj saradnji, međutim sve je obavijeno velom neizvjesnosti.

Vaga

Postoji dobar povod da prihvatite nečiji poziv za susret ili izlazak. Potrudite se da obradujete i usrećite voljenu osobu. Razočarani ste nečijim ponašanjem. Nema razloga da donosite ishitrene odluke, sačuvajte svoju poslovnu poziciju.

Škorpija

Položaj mjeseca djeluje izazovno na vaše psihičko stanje, skloni ste neumjerenim emotivnim reakcijama.  Pokušavate da ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se dobro organizujete.

Strijelac

Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za zabrinutost. Nalazite se u dobroj prilici da povlačite paralelne poteze, stoga budite promišljeni pri izboru novih poslovnih tema ili ciljeva.

Jarac

Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju zadovoljstvom. Djelujete samouvjereno, imate dovoljno energije i dobar predosjećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama.

Vodolija

Djelujete napeto, počinje da vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Ne želite da umanjite svoje kriterijume. Pažljivije analizirajte odgovore koje dobijate od bliskih saradnika, svako ima svoju teoriju i vješto brani svoje poslovne interese.

Ribe

Voljena osoba ponekad ima velike zahtjeve, ali vi umijete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite zabavu udvoje. Očekuje vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno da spojite lijepo i ugodno sa praktičnim i korisnim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana