Дневни хороскоп за 6. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 6. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Очекујете више од оног што партнер може или жели да вам пружи. Неко од вас двоје претјерује или користи погрешне изговоре. Важно је да имате пословни циљ, али још важније је да одредите начин или средство које ће вам омогућити његову успјешну реализацију. Нема потребе да се сувише замарате, пријаће вам релаксација.

Бик

Могући су различити конфликти или неразумијевање, вољена особа као да нема превише разумијевања за ваше ћудљиво понашање. Очекујете позитиван одговор или повратну информацију о пословној сарадњи, међутим све је обавијено велом неизвјесности.

Близанци

У одабраном друштву и уз нечије емотивне подстицаје, свијет око вас изгледа много боље и љепше. Опустите се.

Користите сувише строге критеријуме да бисте заштитили своје интересе у пословно-финансијским преговорима. Важно је да остварите психолошку равнотежу.

Рак

Избјегавајте непотребна узбуђења или изазовно кокетирање са непознатом особом. Сачувајте емотивну дискрецију. Важно је да провјеравате информације које утичу на пословну сарадњу. Понекад је тешко прихватити различита ограничења. Пријаће вам више сати здравог сна и правилнија њега.

Лав

Немојте дозволити да нешто или неко са стране заокупља партнерову пажњу. Будите позитивно наметљиви или незаобилазни. Нечија порука или сусрет са једном особом имају позитиван утицај на ваше пословне планове. Важно је да остварите унутрашњу равнотежу.

Дјевица

Све више почиње да вам смета нечије присуство или понашање. Волите да господарите комплетном ситуацијом. Збуњују вас одговори које добијате од сарадника, јер свако има своју верзију приче или личне интересе које подводи под заједнички добитак. Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Вага

Нема разлога да распирујете нечију сујету, затражите емотивну подршку. Будите мудри и препустите предност партнеру. Постоје спорне ситуације, јер неко од сарадника вам замјера на неажурности. Избјегавајте нови пословни сукоб. Пријаће вам разговор или сусрет са блиским пријатељима, опустите се.

Шкорпија

Уколико вам је стало да утичете на партнерово мишљење, употријебите мало лукавство, али у свему сачувајте праву мјеру. Имате довољно смјелости да кажете оно што мислите. Потребно је да покажете и одређене дипломатске манире у пословним сусретима. Пријаће вам неки вид спортске активности или боравак у природи.

Стријелац

Топле емоције увијек дјелују љековито, стога задржите пажњу на вољеној особи. Планирајте неку омиљену забаву. Не вриједи да се излажете великом менталном напору или да се супротстављате особи која ужива добар глас и шири пословни утицај. Усмјерите мисли у позитивном правцу.

Јарац

Нема разлога да се истичете у друштву вољене особе. Ствари ће саме доћи на своје место, будите стрпљиви. Изненадни добитак ће вам поправити финансије. Размислите о корекцији пословних правила, потребно вам је ново и ефикасније решење.

Водолија

Партнер нема намјеру да стрпљиво чека на вашу одлуку, већ преузима изненађујући корак и иницијативу. Логично, све има свој циљ. Ваша основна интересовања су практичне природе. Лако можете да остварите своје пословне циљеве.

Рибе

Дјелујете узнемирено, погађа вас партнерово понашање или изговори које упорно користи. Не вјерујете у оно што чујете.

Неспоразум који вас прати у сусрету са сарадницима намеће нова питања о заједничком повјерењу и пословним интересима. Пријаће вам релаксација или боравак у природи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана