Dnevni horoskop za 6. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 6. oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Očekujete više od onog što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje pretjeruje ili koristi pogrešne izgovore. Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspješnu realizaciju. Nema potrebe da se suviše zamarate, prijaće vam relaksacija.

Bik

Mogući su različiti konflikti ili nerazumijevanje, voljena osoba kao da nema previše razumijevanja za vaše ćudljivo ponašanje. Očekujete pozitivan odgovor ili povratnu informaciju o poslovnoj saradnji, međutim sve je obavijeno velom neizvjesnosti.

Blizanci

U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svijet oko vas izgleda mnogo bolje i ljepše. Opustite se.

Koristite suviše stroge kriterijume da biste zaštitili svoje interese u poslovno-finansijskim pregovorima. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Rak

Izbjegavajte nepotrebna uzbuđenja ili izazovno koketiranje sa nepoznatom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju. Važno je da provjeravate informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja. Prijaće vam više sati zdravog sna i pravilnija njega.

Lav

Nemojte dozvoliti da nešto ili neko sa strane zaokuplja partnerovu pažnju. Budite pozitivno nametljivi ili nezaobilazni. Nečija poruka ili susret sa jednom osobom imaju pozitivan uticaj na vaše poslovne planove. Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

Djevica

Sve više počinje da vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom. Zbunjuju vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese koje podvodi pod zajednički dobitak. Izbjegavajte stresne i naporne situacije.

Vaga

Nema razloga da raspirujete nečiju sujetu, zatražite emotivnu podršku. Budite mudri i prepustite prednost partneru. Postoje sporne situacije, jer neko od saradnika vam zamjera na neažurnosti. Izbjegavajte novi poslovni sukob. Prijaće vam razgovor ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

Škorpija

Ukoliko vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrijebite malo lukavstvo, ali u svemu sačuvajte pravu mjeru. Imate dovoljno smjelosti da kažete ono što mislite. Potrebno je da pokažete i određene diplomatske manire u poslovnim susretima. Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti ili boravak u prirodi.

Strijelac

Tople emocije uvijek djeluju ljekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Ne vrijedi da se izlažete velikom mentalnom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja uživa dobar glas i širi poslovni uticaj. Usmjerite misli u pozitivnom pravcu.

Jarac

Nema razloga da se ističete u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto, budite strpljivi. Iznenadni dobitak će vam popraviti finansije. Razmislite o korekciji poslovnih pravila, potrebno vam je novo i efikasnije rešenje.

Vodolija

Partner nema namjeru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima iznenađujući korak i inicijativu. Logično, sve ima svoj cilj. Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Lako možete da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Ribe

Djelujete uznemireno, pogađa vas partnerovo ponašanje ili izgovori koje uporno koristi. Ne vjerujete u ono što čujete.

Nesporazum koji vas prati u susretu sa saradnicima nameće nova pitanja o zajedničkom povjerenju i poslovnim interesima. Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana