Дневни хороскоп за 6. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 6. децембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Партнер очекује да заблистате у пуном сјају. Можда то представља одређени напор, али увијек вриједи покушати. Дипломатска нота понекад постаје неизбјежна, а пословни компромис представља једино исправно рјешење. Потребна вам је психолошка равнотежа.

Бик

Важно је да реагујете у правом тренутку пред вољеном особом. Уколико сте слободни, планирајте љубавни сусрет или атрактивну забаву. Понекад ствари изгледају сувише компликовано, али без ризика нема ни успјеха. Ваша околина дјелује подстицајно и добронамјерно. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Близанци

Немојте потискивати своје жеље, постоји особа која може да вам угоди или да вам приушти добар љубавни третман. Информације које добијате потврђују ваша очекивања о даљем развоју догађаја на пословној сцени. Уживајте у стварима које вас инспиришу на позитивно расположење.

Рак

Нема потребе да искушавате нечије стрпљење или емотивну наклоност. Немојте смишљати љубавне ребусе који оптерећују вољену особу. Самопоуздање које осјећате дјелује позитивно и на вашу околину. Умијете да се затекнете у одлучујућем тренутку на правом мјесту. Осјетићете психолошко олакшање, тек након искреног повјеравања са блиском особом.

Лав

Потребно је да ријешите своје емотивне дилеме, прије него што вас неко ухвати на дјелу или вас изненади. Претјераним истицањем пред сарадницима привлачите негативне коментаре. Потрудите се да завршите започете послове. Контролишите своје унутрашње конфликте.

Дјевица

Неко умије снажно да усталаса ваше мисли и осјећања. Потрудите се да испуните партнерова очекивања. Понекад све изгледа релативно, ослоните се на нечији савјет и заједничку процјену. Важно је да правилно дефинишете своје циљеве. Избјегавајте различите изазове који вас психички оптерећују.

Вага

Немојте дозволити да вас неко заварава. Потребни су вам бољи критеријуми при избору новог друштва или забаве.

Осјећате негативно расположење у кругу сарадника, сачувајте присебност у сусрету са особом која подрива ваш пословни статус. Потрудите се да побољшате своју концентрацију.

Шкорпија

Суочавате се са иронијом у љубавном животу, чините погрешан корак који вас непотребно удаљава од вољене особе.

Вишак поноса може да вас наведене на погрешан закључак. Немојте сами себе проглашавати за побједника у пословном дијалогу. Избјегавајте ситуације које вас додатно замарају.

Стријелац

Пажљивије слушајте и анализирајте партнерову поруку. Немојте игнорисати нечије ријечи. Понекад је тешко признати пораз, али то је први корак који води ка психолошком олакшању.

Избјегавајте импулсивне реакције.

Јарац

Ублажите тон којим се обраћате вољеној особи. Обавезно прихватите нечије извињење. Избјегавајте сукоб са особом која оспорава ваш начин размишљања и пословне резултате. Увијек постоји заобилазно рјешење. Избјегавајте деструктивно понашање или лоше навике.

Водолија

Контролишите своје емотивне реакције пред особом која има другачије афинитете или интересовања. Ваш оптимизам и спремност да се суочите са различитим проблемима дјелују позитивно на околину. Пријаће вам друштвена афирмација и прихваћеност.

Рибе

Не дозволите партнеру да се удаљава од заједничких тема. Инсистирајте на својим емотивним потребама. Већину обавеза можете да завршите самостално и без додатног утицаја са стране. Све се своди на пословну организацију и добру вољу.

Уживајте у лијепим стварима, опустите се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана