Dnevni horoskop za 6. decembar

G.S.
Dnevni horoskop za 6. decembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Partner očekuje da zablistate u punom sjaju. Možda to predstavlja određeni napor, ali uvijek vrijedi pokušati. Diplomatska nota ponekad postaje neizbježna, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rješenje. Potrebna vam je psihološka ravnoteža.

Bik

Važno je da reagujete u pravom trenutku pred voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, planirajte ljubavni susret ili atraktivnu zabavu. Ponekad stvari izgledaju suviše komplikovano, ali bez rizika nema ni uspjeha. Vaša okolina djeluje podsticajno i dobronamjerno. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci

Nemojte potiskivati svoje želje, postoji osoba koja može da vam ugodi ili da vam priušti dobar ljubavni tretman. Informacije koje dobijate potvrđuju vaša očekivanja o daljem razvoju događaja na poslovnoj sceni. Uživajte u stvarima koje vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

Rak

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu. Samopouzdanje koje osjećate djeluje pozitivno i na vašu okolinu. Umijete da se zateknete u odlučujućem trenutku na pravom mjestu. Osjetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog povjeravanja sa bliskom osobom.

Lav

Potrebno je da riješite svoje emotivne dileme, prije nego što vas neko uhvati na djelu ili vas iznenadi. Pretjeranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Potrudite se da završite započete poslove. Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Djevica

Neko umije snažno da ustalasa vaše misli i osjećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savjet i zajedničku procjenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Izbjegavajte različite izazove koji vas psihički opterećuju.

Vaga

Nemojte dozvoliti da vas neko zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi pri izboru novog društva ili zabave.

Osjećate negativno raspoloženje u krugu saradnika, sačuvajte prisebnost u susretu sa osobom koja podriva vaš poslovni status. Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Škorpija

Suočavate se sa ironijom u ljubavnom životu, činite pogrešan korak koji vas nepotrebno udaljava od voljene osobe.

Višak ponosa može da vas navedene na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobjednika u poslovnom dijalogu. Izbjegavajte situacije koje vas dodatno zamaraju.

Strijelac

Pažljivije slušajte i analizirajte partnerovu poruku. Nemojte ignorisati nečije riječi. Ponekad je teško priznati poraz, ali to je prvi korak koji vodi ka psihološkom olakšanju.

Izbjegavajte impulsivne reakcije.

Jarac

Ublažite ton kojim se obraćate voljenoj osobi. Obavezno prihvatite nečije izvinjenje. Izbjegavajte sukob sa osobom koja osporava vaš način razmišljanja i poslovne rezultate. Uvijek postoji zaobilazno rješenje. Izbjegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

Vodolija

Kontrolišite svoje emotivne reakcije pred osobom koja ima drugačije afinitete ili interesovanja. Vaš optimizam i spremnost da se suočite sa različitim problemima djeluju pozitivno na okolinu. Prijaće vam društvena afirmacija i prihvaćenost.

Ribe

Ne dozvolite partneru da se udaljava od zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na poslovnu organizaciju i dobru volju.

Uživajte u lijepim stvarima, opustite se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana