Дневни хороскоп за 6. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 6. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Прилике за љубав се множе. То би могло чак да представља проблем јер ће вам бити тешко да се одлучите. Изгледа да ће вам ваше добро расположење помоћи и у послу. Више се крећите и вјежбајте.

Бик

Тежићете остварењу нове љубави и може се десити да остварите бурну везу. Имаћете прилику да тестирате своје радне способности. Могућ је и рад на црно или у сивој зони и због тога обратите пажњу на пословне понуде.

Близанци

Могуће је да упознате неког ко ће вас заинтересовати. Ово је повољан дан за љубав за све припаднике знака. На крају ће вас емоције стићи, пригрлите их објема рукама. Побољшање услова рада и неке позитивне промјене на послу .

Рак

Ваша расположења биће променљива. Могуће је да ћете више вредновати пријатељске од романтичних веза. Ово је дан за промјене у каријери и за преузимање иницијативе. Нервозан стомак па бисте могли обратити пажњу на исхрану.

Лав

Данас ћете бити окренути неким другим стварима у животу, а једино што је могуће у овој сфери јесу нови контакти. Можете имати јаку жељу да будете сами свој газда и да имате више слободе у раду. Размислите да ли вам то доноси више користи или не.

Дјевица

Могућа тајна љубав за некога с ким радите или ћете ући у пословно партнерство са особом са којом сте у романтичној вези. Могуће промјене у вези са послом и процесом рада. Повишена тјелесна температура. Потребан вам је одмор.

Вага

Постоји могућност да направите позитиван помак јер ћете данас имати више среће у овој сфери. Добићете нове прилике за посао, у вези са креативним радом. Остатак дана организујте по својој мјери, позовите друштво. Стабилног сте здравља.

Шкорпија

Имаћете прилике да упознате некога ко ће вас привући или да проведете вријеме са неким ко вас привлачи. Стижу вам лијепе пословне вијести јер се труд исплатио. Успјех у раду са људима и добри међуљудски односи на послу.

СтријелацСвидјеће вам се неко ко живи у вашој непосредној околини, неко кога редовно срећете. Лако можете наћи посао у вези са логистиком и трговином. Потрудите се да сарађујете.

Промјенљивог сте здравља.

Јарац

Дружићете се, али неће вас интересовати било какво обавезивање и стабилност у љубавном животу. Могуће изненадне промјене које захтијевају флексибилност. Успјех у сваком послу који подразумијева трговину било које врсте и нивоа.

Водолија

Могуће је да ћете имати прилике да се добро проведете и да упознате неку младу особу која ће вам се допасти. Могућа погрешна улагања. Немојте превише импулсивно трошити.

Обратите пажњу на физичко здравље.

Рибе

Бићете окружени привлачним особама па ћете се сигурно заљубити ако већ нисте заљубљени. Можете добити више понуда за посао, али вам неће бити драго због тога јер сте преоптерећени. Пазите се инфекција или повреда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана