Dnevni horoskop za 6. april

G.S.
Dnevni horoskop za 6. april

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Prilike za ljubav se množe. To bi moglo čak da predstavlja problem jer će vam biti teško da se odlučite. Izgleda da će vam vaše dobro raspoloženje pomoći i u poslu. Više se krećite i vježbajte.

Bik

Težićete ostvarenju nove ljubavi i može se desiti da ostvarite burnu vezu. Imaćete priliku da testirate svoje radne sposobnosti. Moguć je i rad na crno ili u sivoj zoni i zbog toga obratite pažnju na poslovne ponude.

Blizanci

Moguće je da upoznate nekog ko će vas zainteresovati. Ovo je povoljan dan za ljubav za sve pripadnike znaka. Na kraju će vas emocije stići, prigrlite ih objema rukama. Poboljšanje uslova rada i neke pozitivne promjene na poslu .

Rak

Vaša raspoloženja biće promenljiva. Moguće je da ćete više vrednovati prijateljske od romantičnih veza. Ovo je dan za promjene u karijeri i za preuzimanje inicijative. Nervozan stomak pa biste mogli obratiti pažnju na ishranu.

Lav

Danas ćete biti okrenuti nekim drugim stvarima u životu, a jedino što je moguće u ovoj sferi jesu novi kontakti. Možete imati jaku želju da budete sami svoj gazda i da imate više slobode u radu. Razmislite da li vam to donosi više koristi ili ne.

Djevica

Moguća tajna ljubav za nekoga s kim radite ili ćete ući u poslovno partnerstvo sa osobom sa kojom ste u romantičnoj vezi. Moguće promjene u vezi sa poslom i procesom rada. Povišena tjelesna temperatura. Potreban vam je odmor.

Vaga

Postoji mogućnost da napravite pozitivan pomak jer ćete danas imati više sreće u ovoj sferi. Dobićete nove prilike za posao, u vezi sa kreativnim radom. Ostatak dana organizujte po svojoj mjeri, pozovite društvo. Stabilnog ste zdravlja.

Škorpija

Imaćete prilike da upoznate nekoga ko će vas privući ili da provedete vrijeme sa nekim ko vas privlači. Stižu vam lijepe poslovne vijesti jer se trud isplatio. Uspjeh u radu sa ljudima i dobri međuljudski odnosi na poslu.

StrijelacSvidjeće vam se neko ko živi u vašoj neposrednoj okolini, neko koga redovno srećete. Lako možete naći posao u vezi sa logistikom i trgovinom. Potrudite se da sarađujete.

Promjenljivog ste zdravlja.

Jarac

Družićete se, ali neće vas interesovati bilo kakvo obavezivanje i stabilnost u ljubavnom životu. Moguće iznenadne promjene koje zahtijevaju fleksibilnost. Uspjeh u svakom poslu koji podrazumijeva trgovinu bilo koje vrste i nivoa.

Vodolija

Moguće je da ćete imati prilike da se dobro provedete i da upoznate neku mladu osobu koja će vam se dopasti. Moguća pogrešna ulaganja. Nemojte previše impulsivno trošiti.

Obratite pažnju na fizičko zdravlje.

Ribe

Bićete okruženi privlačnim osobama pa ćete se sigurno zaljubiti ako već niste zaljubljeni. Možete dobiti više ponuda za posao, ali vam neće biti drago zbog toga jer ste preopterećeni. Pazite se infekcija ili povreda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana