Дневни хороскоп за 5. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 5. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Осјећате нелагодност. Партнер нема довољно слуха за ваша објашњења и изговоре, а вама недостаје стрпљење. Покушавате да остварите своје пословне планове, али постоје изненадни проблеми који вас успоравају.

Бик

Нови изливи њежности пред вољеном особом доносе заједничко задовољство, али и осјећај сигурности који вам недостаје. Добро размислите коме треба да повјерите своје планове, консултујте особу за коју вас везује позитивно искуство.

Близанци

У сусрету са вољеном особом, преувеличавате своје потребе и преосјетљиво реагујете на различите ситнице.

Важно је да раздвојите заједничке интересе од личних амбиција. Одложите напорне ситуације које вас исцрпљују.

Рак

Нема разлога да потискујете своје емотивне жеље, пред особом која добро познаје вашу ћуд и карактер.

Дјелујете вјешто у пословно-финансијским договорима, али ни ваши сарадници нису наивни. Подстичите код себе оптимизам и добро расположење.

Лав

Вољена особа понекад има велике захтјеве, али ви умијете да их испуните. Будите довољно маштовити и осмислите интересантну забаву удвоје. Очекује вас низ интересантних сусрета. Учините све што је потребно, да спојите лијепо и угодно са практичним и корисним. Зрачите позитивном енергијом.

Дјевица

Одговорите на нечију молбу и промијените устаљене навике. Приредите пријатно изненађење особи до које вам је стало. Не допада вам се улога коју вам је неко намијенио. Важно је да сачувате енергију за неке корисне циљеве. Вечерње сате резервишите за своју интиму, опустите се и акумулирајте позитивну енергију.

Вага

Нема потребе да искушавате нечије стрпљење или емотивну наклоност. Немојте смишљати нове љубавне ребусе. Добро сте расположени и вјерујете да постоји заобилазан начин на који можете да остварите оно што други не могу.

Шкорпија

Покажите вољеној особи да добра воља и пажња значе више од скупих поклона. Ваш ентузијазам и лични понос могу да се протумаче на различите начине, пажљивије бирајте речи које користите у друштву сарадника.

Стријелац

Немојте дозволити да неко заокупља партнерову пажњу. Важно је да правилно усмјерите своје мисли и да елиминишете различите неугодности. Ако се добро информишете о пословним приликама и будете предузимљиви, очекује вас двоструки добитак. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Јарац

Немојте давати велика и исхитрена обећања вољеној особи. Могуће је да ћете се више пута предомислити. Већину послова покушавате да завршите самостално, али недостаје вам објективна процјена. Важно је да остварите психолошку равнотежу.

Водолија

Прати вас емотивно затишје, утонули сте у свој свијет идеја и очекујете да вам неко покрене снажне импулсе. Заинтересовани сте за нове идеје и покушавате да се растеретите напорних обавеза. Прихватите користан савјет. Важно је да правилно каналишете енергију.

Рибе

У сусрету са вољеном особом све изгледа скоро идеално, не треба да кварите утисак о заједничкој срећи. Понекад је нужно употријебити тајну формулу, која доноси велики успјех и лично задовољство. Докажите да посједујете професионалне манире. Важно је да побољшате своју психофизичку форму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана