Dnevni horoskop za 5. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 5. oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Osjećate nelagodnost. Partner nema dovoljno sluha za vaša objašnjenja i izgovore, a vama nedostaje strpljenje. Pokušavate da ostvarite svoje poslovne planove, ali postoje iznenadni problemi koji vas usporavaju.

Bik

Novi izlivi nježnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osjećaj sigurnosti koji vam nedostaje. Dobro razmislite kome treba da povjerite svoje planove, konsultujte osobu za koju vas vezuje pozitivno iskustvo.

Blizanci

U susretu sa voljenom osobom, preuveličavate svoje potrebe i preosjetljivo reagujete na različite sitnice.

Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne situacije koje vas iscrpljuju.

Rak

Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje, pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud i karakter.

Djelujete vješto u poslovno-finansijskim dogovorima, ali ni vaši saradnici nisu naivni. Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Lav

Voljena osoba ponekad ima velike zahtjeve, ali vi umijete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu udvoje. Očekuje vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno, da spojite lijepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Zračite pozitivnom energijom.

Djevica

Odgovorite na nečiju molbu i promijenite ustaljene navike. Priredite prijatno iznenađenje osobi do koje vam je stalo. Ne dopada vam se uloga koju vam je neko namijenio. Važno je da sačuvate energiju za neke korisne ciljeve. Večernje sate rezervišite za svoju intimu, opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

Vaga

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse. Dobro ste raspoloženi i vjerujete da postoji zaobilazan način na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu.

Škorpija

Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja znače više od skupih poklona. Vaš entuzijazam i lični ponos mogu da se protumače na različite načine, pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika.

Strijelac

Nemojte dozvoliti da neko zaokuplja partnerovu pažnju. Važno je da pravilno usmjerite svoje misli i da eliminišete različite neugodnosti. Ako se dobro informišete o poslovnim prilikama i budete preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Jarac

Nemojte davati velika i ishitrena obećanja voljenoj osobi. Moguće je da ćete se više puta predomisliti. Većinu poslova pokušavate da završite samostalno, ali nedostaje vam objektivna procjena. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vodolija

Prati vas emotivno zatišje, utonuli ste u svoj svijet ideja i očekujete da vam neko pokrene snažne impulse. Zainteresovani ste za nove ideje i pokušavate da se rasteretite napornih obaveza. Prihvatite koristan savjet. Važno je da pravilno kanališete energiju.

Ribe

U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći. Ponekad je nužno upotrijebiti tajnu formulu, koja donosi veliki uspjeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posjedujete profesionalne manire. Važno je da poboljšate svoju psihofizičku formu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana