Дневни хороскоп за 5. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 5. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Храброст је данас ваше средње име. Мјесец проводи дан у Лаву са посебним освртом на вашу креативност и страст. Када Мјесец гледа у Сатурн, који вас подстиче да организујете своје вријеме, велике су шансе да постигнете све што сте наумили.

Бик

Опустите се, задали сте себи превише обавеза. Посветите се породици и дому. Превише је активности које бисте жељели да постигнете управо сада, а са Сатурном који вас усмјерава на каријеру, понекад је немогуће угодити свима.

Близанци

Можете изговорити више ријечи него што је потребно. Можете бити брбљиви. Са Сатурном у вашој соларној кући вјере, која гледа у Мјесец, у могућности сте да примите вођство које вам је потребно од више силе. Све што је потребно је -­ да затражите.

Рак

Распоредите свој новац на приоритете. Добро је улагати у себе. Паметни сте у погледу потрошње, а ако другој особи полажете рачуне, пронаћи ћете начин да учините оно што је исправно за све укључене.

Лав

Никад није лоше уживати у лијепим стварима, све док вам је стало до њих. Наравно, данашња опозиција Мјесец - Сатурн може изазвати осјећај као да вам други суде због ваше попустљиве нарави.

Дјевица

Још једном се осврните у прошлост прије него што је избришете гумицом. Данас можете бити избирљиви и престроги према себи. Можда ћете открити да све тако пажљиво процјењујете. Потреба да поправите ствари може бити под дејством Сатурна на ваш знак.

Вага

Данас сте за некога херој. Препознајете њихове проблеме и разумијете туђу бол. Ваша емпатична природа говори о томе колико волите људе који су вам пријатељи.

Шкорпија

Радите више од било кога другог. Сада тежите савршенству више него икад. Ваша побољшања вас непрестано наводе да сваки дан више радите. Доживљаваћете повратне информације од породице мало теже него иначе. Будите њежни према себи.

Стријелац

Данас ћете савладати вриједну лекцију. Свемир говори када сте спремни чути шта има да вам поручи. Ретроградни Сатурн у дослуху с данашњим Мјесецом побуђује савјесност која вас подсјећа колико је важно учинити праву ствар када сте у прилици.

Јарац

Данас сте сјајни у чувању тајне. Можда знате да је тренутно нешто доступно другима, али ипак нећете ништа наговјештавати док се не разријеше сви детаљи. Ово би могао бити дуготрајни осјећај потребе коју сте искусили током ретроградног Меркура.

Водолија

Приоритети се постављају, а ви ћете пронаћи прави начин да ускладите своје циљеве са својим поступцима. Можда размишљате пуно више него обично о бившем партнеру. Запамтите да вам удаљеност помаже да заборавите на прошлост и сегменте за које сте сматрали да нису добри за вас.

Рибе

Дом и породица показали су се као утјеха за вас. То је мјесто гдје можете спустити гард. Кућна атмосфера вас умирује. Мање марите за то ко би требало да будете и шта да радите. Уживате у томе што јесте.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана