Dnevni horoskop za 5. jun

G.S.
Dnevni horoskop za 5. jun

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Hrabrost je danas vaše srednje ime. Mjesec provodi dan u Lavu sa posebnim osvrtom na vašu kreativnost i strast. Kada Mjesec gleda u Saturn, koji vas podstiče da organizujete svoje vrijeme, velike su šanse da postignete sve što ste naumili.

Bik

Opustite se, zadali ste sebi previše obaveza. Posvetite se porodici i domu. Previše je aktivnosti koje biste željeli da postignete upravo sada, a sa Saturnom koji vas usmjerava na karijeru, ponekad je nemoguće ugoditi svima.

Blizanci

Možete izgovoriti više riječi nego što je potrebno. Možete biti brbljivi. Sa Saturnom u vašoj solarnoj kući vjere, koja gleda u Mjesec, u mogućnosti ste da primite vođstvo koje vam je potrebno od više sile. Sve što je potrebno je -­ da zatražite.

Rak

Rasporedite svoj novac na prioritete. Dobro je ulagati u sebe. Pametni ste u pogledu potrošnje, a ako drugoj osobi polažete račune, pronaći ćete način da učinite ono što je ispravno za sve uključene.

Lav

Nikad nije loše uživati u lijepim stvarima, sve dok vam je stalo do njih. Naravno, današnja opozicija Mjesec - Saturn može izazvati osjećaj kao da vam drugi sude zbog vaše popustljive naravi.

Djevica

Još jednom se osvrnite u prošlost prije nego što je izbrišete gumicom. Danas možete biti izbirljivi i prestrogi prema sebi. Možda ćete otkriti da sve tako pažljivo procjenjujete. Potreba da popravite stvari može biti pod dejstvom Saturna na vaš znak.

Vaga

Danas ste za nekoga heroj. Prepoznajete njihove probleme i razumijete tuđu bol. Vaša empatična priroda govori o tome koliko volite ljude koji su vam prijatelji.

Škorpija

Radite više od bilo koga drugog. Sada težite savršenstvu više nego ikad. Vaša poboljšanja vas neprestano navode da svaki dan više radite. Doživljavaćete povratne informacije od porodice malo teže nego inače. Budite nježni prema sebi.

Strijelac

Danas ćete savladati vrijednu lekciju. Svemir govori kada ste spremni čuti šta ima da vam poruči. Retrogradni Saturn u dosluhu s današnjim Mjesecom pobuđuje savjesnost koja vas podsjeća koliko je važno učiniti pravu stvar kada ste u prilici.

Jarac

Danas ste sjajni u čuvanju tajne. Možda znate da je trenutno nešto dostupno drugima, ali ipak nećete ništa nagovještavati dok se ne razriješe svi detalji. Ovo bi mogao biti dugotrajni osjećaj potrebe koju ste iskusili tokom retrogradnog Merkura.

Vodolija

Prioriteti se postavljaju, a vi ćete pronaći pravi način da uskladite svoje ciljeve sa svojim postupcima. Možda razmišljate puno više nego obično o bivšem partneru. Zapamtite da vam udaljenost pomaže da zaboravite na prošlost i segmente za koje ste smatrali da nisu dobri za vas.

Ribe

Dom i porodica pokazali su se kao utjeha za vas. To je mjesto gdje možete spustiti gard. Kućna atmosfera vas umiruje. Manje marite za to ko bi trebalo da budete i šta da radite. Uživate u tome što jeste.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana