Дневни хороскоп за 4. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 4. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Налазите се под емотивним притиском, морате да испоштујете нечију вољу или захтјеве. Иритира вас партнерово понашање. Продужена расправа илуструје вашу несигурност или немоћ да превазиђете тренутну ситуацију. Важно је да извучете добру поуку. Избјегавајте конфликтне ситуације.

Бик

Важно је да се налазите у позитивном окружењу и уз драгу особу. Мале њежности доносе велико задовољство у сваком погледу. Имате добре идеје, али неко вас одбија. Не дозволите да се пословни неспоразум битно одражава на вашу концентрацију или вољу. Подстичите код себе одлучност, самопоуздање и јаку вољу.

Близанци

Расположени сте за излазак или за неку узбудљиву забаву. Веће значење имају детаљи које прећуткујете.

Нечија прича по вашем мишљењу дјелује неубједљиво и преувеличано, тако да се ослањате на личну процјену и способности. Потребно је да побољшате своју психофизичку кондицију.

Рак

Не желите да пропустите изненадну прилику за емотивно зближавање. Одговорите на нечије сигнале или на љубавну поруку. Привлаче вас велики пословни изазови или могућност да опробате своје способности под необичним условима. Налазите се у сјајној форми.

Лав

Покушајте да разумијете нечију немоћ или емотивну слабост. Не будите надмени. Пред вама су различите обавезе које захтијевају заједнички договор и финансијску сарадњу. Уживајте у свом свијету интиме.

Дјевица

Ситуацију коју желите да представите или наметнете као добро рјешење, по нечијем мишљењу дјелује као лош избор.

Реално сагледајте своје могућности и стрпљиво сачекајте на услове који вам недостају. Неко може да вам омогући пословни добитак. Пријаће вам нека од техника психолошког опуштања.

Вага

Одговорите на нечију молбу и промијените устаљене навике. Приредите пријатно изненађење особи до које вам је стало. Не допада вам се улога коју вам је неко намијенио. Важно је да сачувате енергију за неке корисне циљеве. Вечерње сате резервишите за своју интиму, опустите се и акумулирајте позитивну енергију.

Шкорпија

Пажљивије анализирајте нечије понашање, јер у емотивном дијалогу постоје ствари које се уочавају тек са одређене дистанце.

Успјех понекад изгледа недостижно, али околности се увијек мијењају. Важно је да извучете добру поуку и да остане истрајни у својим намјерама. Избјегавајте ситуације које вас исцрпљују.

Стријелац

Довољан је позитиван подстицај или унутрашњи импулс да осјетите велики емотивни занос који вас приближава драгој особи. Уколико будете довољно ефикасни, предстоји вам нови добитак и морална сатисфакција. Немојте пропустити добру прилику. Налазите се у сјајној форми.

Јарац

Боље је да прихватите партнерову идеју, него да започињете препирку или да правите нову љубоморну сцену. Немојте се заваравати да су нечија обећања довољна гаранција за пословни успјех, већину ствари можете да остварите без утицаја са стране. Посветите пажњу стварима које дјелују позитивно на ваше расположење.

Водолија

Понекад одређене ситнице више откривају него реченице које се упорно понављају. Пажљивије анализирајте вољену особу. Важно је да правилно заштитите своје пословне интересе. Поставите јасну границу до које сте спремни да преузмете одговорност. Избјегавајте неке лоше навике.

Рибе

Имате прилику да освојите нечију наклоност. Објасните вољеној особи да вас везују исте емотивне потребе. Налазите се у доброј форми и дјелујете врло позитивно на своју околину. Важно је да реагујете у правом тренутку. Представите позитивну страну своје личности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана