Dnevni horoskop za 4. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 4. oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da ispoštujete nečiju volju ili zahtjeve. Iritira vas partnerovo ponašanje. Produžena rasprava ilustruje vašu nesigurnost ili nemoć da prevaziđete trenutnu situaciju. Važno je da izvučete dobru pouku. Izbjegavajte konfliktne situacije.

Bik

Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. Male nježnosti donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu. Imate dobre ideje, ali neko vas odbija. Ne dozvolite da se poslovni nesporazum bitno odražava na vašu koncentraciju ili volju. Podstičite kod sebe odlučnost, samopouzdanje i jaku volju.

Blizanci

Raspoloženi ste za izlazak ili za neku uzbudljivu zabavu. Veće značenje imaju detalji koje prećutkujete.

Nečija priča po vašem mišljenju djeluje neubjedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procjenu i sposobnosti. Potrebno je da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

Rak

Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije signale ili na ljubavnu poruku. Privlače vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav

Pokušajte da razumijete nečiju nemoć ili emotivnu slabost. Ne budite nadmeni. Pred vama su različite obaveze koje zahtijevaju zajednički dogovor i finansijsku saradnju. Uživajte u svom svijetu intime.

Djevica

Situaciju koju želite da predstavite ili nametnete kao dobro rješenje, po nečijem mišljenju djeluje kao loš izbor.

Realno sagledajte svoje mogućnosti i strpljivo sačekajte na uslove koji vam nedostaju. Neko može da vam omogući poslovni dobitak. Prijaće vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Vaga

Odgovorite na nečiju molbu i promijenite ustaljene navike. Priredite prijatno iznenađenje osobi do koje vam je stalo. Ne dopada vam se uloga koju vam je neko namijenio. Važno je da sačuvate energiju za neke korisne ciljeve. Večernje sate rezervišite za svoju intimu, opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

Škorpija

Pažljivije analizirajte nečije ponašanje, jer u emotivnom dijalogu postoje stvari koje se uočavaju tek sa određene distance.

Uspjeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvijek mijenjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostane istrajni u svojim namjerama. Izbjegavajte situacije koje vas iscrpljuju.

Strijelac

Dovoljan je pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osjetite veliki emotivni zanos koji vas približava dragoj osobi. Ukoliko budete dovoljno efikasni, predstoji vam novi dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku. Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspjeh, većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane. Posvetite pažnju stvarima koje djeluju pozitivno na vaše raspoloženje.

Vodolija

Ponekad određene sitnice više otkrivaju nego rečenice koje se uporno ponavljaju. Pažljivije analizirajte voljenu osobu. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Postavite jasnu granicu do koje ste spremni da preuzmete odgovornost. Izbjegavajte neke loše navike.

Ribe

Imate priliku da osvojite nečiju naklonost. Objasnite voljenoj osobi da vas vezuju iste emotivne potrebe. Nalazite se u dobroj formi i djelujete vrlo pozitivno na svoju okolinu. Važno je da reagujete u pravom trenutku. Predstavite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana