Дневни хороскоп за 31. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 31. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Данас са колегама можете покренути питања или обавезе које су остале незавршене. Усмјерите се на све оно што се везује за договоре, за папире, за архивирање докумената. Однос са вољеном особом вам не даје никакав посебан подстицај.

Бик

У колегијалним односима може бити трзавица. Ви ћете једним дијелом бити криви за ситуацију, и то највише због тврдоглавости и убијеђености да сте потпуно у праву. Преиспитајте своје ставове. У односу са вољеном особом немојте преносити нервозу коју осјећате.

Близанци

Данас заиста имате посла преко главе, а ситуације које “искачу” су компликоване и захтјевне. Трудите се да стрпљиво дођете до правих рјешења. Спремни сте да се по неким питањима више отворите емотивном партнеру. Тренутно вас интересује стабилност.

Рак

Данас је потребно мало стрпљења да бисте у неким разговорима са сарадницима дошли до рјешења. Не одустајте ако на почетку буде изгледало да нема договора. Данас је добар моменат да се покренете према особи на коју интензивно мислите.

Лав

Требало би­ да искористите овај дан и да се озбиљније посветите питањима која су за сада у некој форми застоја. Могућ је прилив мање суме новца. Складна комуникација са вољеном особом. Немојте дозволити да вас неке ситнице нервирају.

Дјевица

Данас ћете покушавати да будете на десет страна одједном. Како ће то на крају испасти, то је већ велико питање, мада изгледа да ћете мало тога успјети да завршите. Покушајте да се боље организујете. Осјећате да сте блискији вољеној особи.

Вага

Мораћете да промијените приступ неким особама јер тешко да ћете успјети да направите договор. Неко вам поставља велике захтјеве, ви покушавате да остварите компромис, али то не функционише. Емотивно - превише се оптерећујете неким ситуацијама.

Шкорпија

Имате више него јаку подршку особа у свом окружењу и данас бисте могли да покушате да направите конкретнији помак у ситуацијама које су вам битне. Више вам прија контакт са пријатељима, јер вас вољена особа оптерећује својим поступцима.

Стријелац

Неке особе на које сте рачунали могу вас оставити на цједилу. Водите рачуна коме дајете повјерење. Ограниченост кратким роковима вас тјера на велику журбу. У емотивном сегменту, партнер се заинатио о неким питањима.

Јарац

Тврдоглави сте и немате намјеру да одустанете од својих ставова или од питања која сте покренули. Примједбе других сада се само одбијају од вас. У емотивном сегменту, моменат је да саслушате шта вољена особа има да вам каже.

Водолија

Више ћете се усмјерити на приватне обавезе, а вријеме проведено на послу ће вам углавном проћи у обављању стандардних, дневних обавеза. У емотивном сегменту, сматрате да партнер сувише инсистира на неким својим ставовима.

Рибе

Уз велике напоре и много стрпљења успијевате да остварите задовољавајућу комуникацију са онима са којима радите. У емотивном сегменту, постоје велике шансе да са вољеном особом данас разговарате о неким стварима које су вам битне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана