Dnevni horoskop za 31. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 31. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Danas sa kolegama možete pokrenuti pitanja ili obaveze koje su ostale nezavršene. Usmjerite se na sve ono što se vezuje za dogovore, za papire, za arhiviranje dokumenata. Odnos sa voljenom osobom vam ne daje nikakav poseban podsticaj.

Bik

U kolegijalnim odnosima može biti trzavica. Vi ćete jednim dijelom biti krivi za situaciju, i to najviše zbog tvrdoglavosti i ubijeđenosti da ste potpuno u pravu. Preispitajte svoje stavove. U odnosu sa voljenom osobom nemojte prenositi nervozu koju osjećate.

Blizanci

Danas zaista imate posla preko glave, a situacije koje “iskaču” su komplikovane i zahtjevne. Trudite se da strpljivo dođete do pravih rješenja. Spremni ste da se po nekim pitanjima više otvorite emotivnom partneru. Trenutno vas interesuje stabilnost.

Rak

Danas je potrebno malo strpljenja da biste u nekim razgovorima sa saradnicima došli do rješenja. Ne odustajte ako na početku bude izgledalo da nema dogovora. Danas je dobar momenat da se pokrenete prema osobi na koju intenzivno mislite.

Lav

Trebalo bi­ da iskoristite ovaj dan i da se ozbiljnije posvetite pitanjima koja su za sada u nekoj formi zastoja. Moguć je priliv manje sume novca. Skladna komunikacija sa voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da vas neke sitnice nerviraju.

Djevica

Danas ćete pokušavati da budete na deset strana odjednom. Kako će to na kraju ispasti, to je već veliko pitanje, mada izgleda da ćete malo toga uspjeti da završite. Pokušajte da se bolje organizujete. Osjećate da ste bliskiji voljenoj osobi.

Vaga

Moraćete da promijenite pristup nekim osobama jer teško da ćete uspjeti da napravite dogovor. Neko vam postavlja velike zahtjeve, vi pokušavate da ostvarite kompromis, ali to ne funkcioniše. Emotivno - previše se opterećujete nekim situacijama.

Škorpija

Imate više nego jaku podršku osoba u svom okruženju i danas biste mogli da pokušate da napravite konkretniji pomak u situacijama koje su vam bitne. Više vam prija kontakt sa prijateljima, jer vas voljena osoba opterećuje svojim postupcima.

Strijelac

Neke osobe na koje ste računali mogu vas ostaviti na cjedilu. Vodite računa kome dajete povjerenje. Ograničenost kratkim rokovima vas tjera na veliku žurbu. U emotivnom segmentu, partner se zainatio o nekim pitanjima.

Jarac

Tvrdoglavi ste i nemate namjeru da odustanete od svojih stavova ili od pitanja koja ste pokrenuli. Primjedbe drugih sada se samo odbijaju od vas. U emotivnom segmentu, momenat je da saslušate šta voljena osoba ima da vam kaže.

Vodolija

Više ćete se usmjeriti na privatne obaveze, a vrijeme provedeno na poslu će vam uglavnom proći u obavljanju standardnih, dnevnih obaveza. U emotivnom segmentu, smatrate da partner suviše insistira na nekim svojim stavovima.

Ribe

Uz velike napore i mnogo strpljenja uspijevate da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju sa onima sa kojima radite. U emotivnom segmentu, postoje velike šanse da sa voljenom osobom danas razgovarate o nekim stvarima koje su vam bitne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana