Дневни хороскоп за 31. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 31. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Посветите пажњу само приоритетним обавезама и приуштите себи квалитетан одмор, као најбољи начин да акумулирате позитивну енергију. Важно је да рационализујете своје обавезе. У љубавном животу лагано губите интересовање за једну особу.

Бик

Самоувјерено браните своје интересе, али постоје додатне компликације које отежавају ваш пословни или друштвени положај. Потребно је да рационално користите своју енергију. Осјећате велики емотивни занос.

Близанци

Зарад заједничких интереса толерантно прелазите преко ситних неправди које постоје у односу са сарадницима. У љубавном животу више се налазите у фази приче и идејног планирања, него што се одлучујете за неки конкретан потез.

Рак

Дјелујете привлачно и шармантно на своју околину, али то не представља довољну гаранцију за пословни успјех. Постоје спорни моменти у односу са сарадницима, тако да су нечија обећања подложна и изненадним промјенама.

Лав

Налазите се у сјајној психофизичкој форми и самоувјерено прихватате различите обавезе. Најбоље се осјећате у друштву које има сличне идеје или пословне интересе. У романтичном расположењу прижељкујете снажне изливе љубави.

Дјевица

Захваљујући доброј пословној стратегији очекују вас позитивни резултати. У љубавном животу непотребно бринете због нечијег понашања. Покажите више разумијевања за нечије грешке или мале емотивне слабости.

Вага

Очекује вас изненадни добитак. Дјелујете задовољно због догађаја који вас прате у љубавном односу. Важно је да правилно вреднујете нечија осјећања и поступке, као љепши дио стварности који вас прати.

Шкорпија

Одложите један пословни договор или финансијско улагање. Уколико сумњате у нечије емотивне намјере, то још не представља доказ за осуду. Нема разлога да неправедно кажњавате особу коју волите.

Стријелац

Неопходно је да примјењујете провјерене обрасце у пословном дијалогу. Прије или касније мораћете да положите своје емотивне рачуне и да се суочите са блиском особом. Не можете оспорити партнерово право да контролише ваше кретање.

Јарац

Нови пословни контакти које сте остварили најављују шири друштвени значај или утицај. У љубавном животу осјећате се као да сте упловили у хладне емотивне воде, сада тражите добро рјешење или излаз у новом друштву. Прижељкујете нечије разумијевање.

Водолија

Препустите својим сарадницима да заврше тежи дио посла. У љубавном животу прија вам нечије присуство, али вам недостаје добра прилика да остварите своје намјере. Будите дискретнији.

Рибе

Осјећате креативну инспирацију и са лакоћом завршавате бројне обавезе. Понекад знате да оставите фантастичан утисак на околину, тако да сарадници очекују ваше мишљење о различитим пословним темама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана