Dnevni horoskop za 31. maj

G.S.
Dnevni horoskop za 31. maj

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze. U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu.

Bik

Samouvjereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju. Osjećate veliki emotivni zanos.

Blizanci

Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko sitnih nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima. U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za neki konkretan potez.

Rak

Djelujete privlačno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspjeh. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna i iznenadnim promjenama.

Lav

Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi i samouvjereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osjećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese. U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi.

Djevica

Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju vas pozitivni rezultati. U ljubavnom životu nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumijevanja za nečije greške ili male emotivne slabosti.

Vaga

Očekuje vas iznenadni dobitak. Djelujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osjećanja i postupke, kao ljepši dio stvarnosti koji vas prati.

Škorpija

Odložite jedan poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje. Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namjere, to još ne predstavlja dokaz za osudu. Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite.

Strijelac

Neophodno je da primjenjujete provjerene obrasce u poslovnom dijalogu. Prije ili kasnije moraćete da položite svoje emotivne račune i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da kontroliše vaše kretanje.

Jarac

Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj. U ljubavnom životu osjećate se kao da ste uplovili u hladne emotivne vode, sada tražite dobro rješenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumijevanje.

Vodolija

Prepustite svojim saradnicima da završe teži dio posla. U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namjere. Budite diskretniji.

Ribe

Osjećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad znate da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da saradnici očekuju vaše mišljenje o različitim poslovnim temama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana