Дневни хороскоп за 31. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 31. јануар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Могући су различити конфликти или неразумијевање, вољена особа као да нема превише разумијевања за ваше ћудљиво понашање. Очекујете позитиван одговор или повратну информацију о пословној сарадњи, међутим све је обавијено велом неизвјесности. Обратите пажњу на здравији начин исхране, избјегавајте неке лоше навике.

Бик

У сусрету са вољеном особом, преувеличавате своје потребе и преосјетљиво реагујете на различите ситнице. Важно је да раздвојите заједничке интересе од личних амбиција. Одложите напорне ситуације које вас исцрпљују. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на своје снове.

Близанци

Не разумијете партнеров став о заједничком проблему, имате утисак да се налазите на супротним странама. Избјегавајте сумњиве околности и пажљивије анализирајте своје сараднике. Понекад постоје “скривени детаљи” који се теже уочавају. У вечерњим сатима пријаће вам излазак, шетња или релаксација.

Рак

Непотребно бринете због нечијег понашања. Никако да ускладите своје жеље и потребе у односу са вољеном особом. Заинтересовани сте за послове који доносе новчану надокнаду или материјалне аспекте. Јасно представљате своје намјере. Потребно је да уљепшате своје расположење.

Лав

Нема потребе да тражите кривца за своје промашаје. Дјелујете провокативно на партнера, али не постижете жељени ефекат. Претјерујете у својој жељи да оставите снажан утисак на сараднике. Ваше понашање указује на претјерано истицање личних способности. Важно је да побољшате своју концентрацију и расположење.

Дјевица

Објасните партнеру да вас повезују сличне жеље и афинитети, као и да не треба оклијевати пред заједничким изазовом. Провјерите своју срећу. Осјећате креативну инспирацију и дјелујете позитивно на своју околину. Важно је да се ангажујте на различитим странама. Налазите се у сјајној форми.

Вага

Очекује вас пријатно изненађење. Приуштите себи неке лијепе ситнице и добро друштво. Сарадња вас обавезује на строго поштовање заједничких правила, као и на уважавање различитих афинитета. Уносите више течности у организам.

Шкорпија

Партнер нема намјеру да стрпљиво чека на вашу одлуку, већ преузима изненађујући корак и иницијативу. Логично, све има своју цијену. Ваша основна интересовања су практичне природе. Лако можете да остварите своје пословне циљеве. Потребно је да уносите више течности и витамина у исхрану.

Стријелац

Све више почиње да вам смета нечије присуство или понашање. Волите да господарите комплетном ситуацијом. Збуњују вас одговори које добијате од сарадника, јер свако има своју верзију приче или личне интересе које подводи под заједнички добитак. Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Јарац

Партнер покушава да вам помогне или да вас орасположи. Заједнички сусрет може да се претвори у љепши дио стварности. Полазите од погрешних информација, тако да ваше прогнозе дјелују неубједљиво. Прихватите добронамјерну критику. Нема потребе да се оптерећујете тешким темама.

Водолија

Употријебите неке скривене адуте у намјери да очарате партнера. Све је дозвољено ако прија заједничком укусу. Помисао да се налазите за велики корак испред других, дјелује подстицајно и узбудљиво. Дјелујете амбициозно. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Рибе

Све више почиње да вам смета нечије присуство или понашање. Волите да господарите ситуацијом, али то нећете успјети. Збуњују вас одговори које добијате од сарадника, јер свако има своју верзију приче или личне интересе. Избегавајте стресне и напорне ситуације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана