Dnevni horoskop za 31. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 31. januar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Mogući su različiti konflikti ili nerazumijevanje, voljena osoba kao da nema previše razumijevanja za vaše ćudljivo ponašanje. Očekujete pozitivan odgovor ili povratnu informaciju o poslovnoj saradnji, međutim sve je obavijeno velom neizvjesnosti. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbjegavajte neke loše navike.

Bik

U susretu sa voljenom osobom, preuveličavate svoje potrebe i preosjetljivo reagujete na različite sitnice. Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne situacije koje vas iscrpljuju. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Blizanci

Ne razumijete partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama. Izbjegavajte sumnjive okolnosti i pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje “skriveni detalji” koji se teže uočavaju. U večernjim satima prijaće vam izlazak, šetnja ili relaksacija.

Rak

Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Jasno predstavljate svoje namjere. Potrebno je da uljepšate svoje raspoloženje.

Lav

Nema potrebe da tražite krivca za svoje promašaje. Djelujete provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat. Pretjerujete u svojoj želji da ostavite snažan utisak na saradnike. Vaše ponašanje ukazuje na pretjerano isticanje ličnih sposobnosti. Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Djevica

Objasnite partneru da vas povezuju slične želje i afiniteti, kao i da ne treba oklijevati pred zajedničkim izazovom. Provjerite svoju sreću. Osjećate kreativnu inspiraciju i djelujete pozitivno na svoju okolinu. Važno je da se angažujte na različitim stranama. Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga

Očekuje vas prijatno iznenađenje. Priuštite sebi neke lijepe sitnice i dobro društvo. Saradnja vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila, kao i na uvažavanje različitih afiniteta. Unosite više tečnosti u organizam.

Škorpija

Partner nema namjeru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima iznenađujući korak i inicijativu. Logično, sve ima svoju cijenu. Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Lako možete da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Potrebno je da unosite više tečnosti i vitamina u ishranu.

Strijelac

Sve više počinje da vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom. Zbunjuju vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese koje podvodi pod zajednički dobitak. Izbjegavajte stresne i naporne situacije.

Jarac

Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u ljepši dio stvarnosti. Polazite od pogrešnih informacija, tako da vaše prognoze djeluju neubjedljivo. Prihvatite dobronamjernu kritiku. Nema potrebe da se opterećujete teškim temama.

Vodolija

Upotrijebite neke skrivene adute u namjeri da očarate partnera. Sve je dozvoljeno ako prija zajedničkom ukusu. Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih, djeluje podsticajno i uzbudljivo. Djelujete ambiciozno. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Ribe

Sve više počinje da vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite situacijom, ali to nećete uspjeti. Zbunjuju vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese. Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana