Дневни хороскоп за 30. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 30. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован
Нема потребе да бјежите пред истином или да потискујете своје емотивне жеље. Све има здраву границу, тако и радна терапија има позитивне ефекте само под одређеним условима. Олакшајте савјест, пријаће вам повјеравање.

Бик

Партнер понекад не разумије све ваше идеје, потребно је да се разјасните око заједничких неспоразума. Привлаче вас велики изазови, у вама се покренуо такмичарски импулс и не можете да се задовољите са просјечним резултатима. Побољшајте своју психофизичку кондицију.

Близанци

У емотивном животу не успијевате да привучете нечију пажњу, чак ни уз помоћ малих трикова које лукаво смишљате. Сусрет са једном особом није испунио ваша велика очекивања, стога размислите о неком алтернативном рјешењу. Избјегавајте ситуације које вас узнемиравају.

Рак

Партнер вам често приговара на понашању и пропустима. Можда немате довољно убједљива објашњења на једноставна питања. Радујете се због нових информација. У прилог вам иду различите околности и сазнање да се налазите у центру важних догађања.

Лав

Партнер не може да вам дочара све оно што бисте жељели да чујете или видите. Нажалост, остајете ускраћени за различите потребе. Не вјерујете у нечија поновљена обећања, стога тражите убједљиве доказе или додатну гаранцију за пословни договор. Вечерње сате планирајте да проведете у интересантном друштву и у опуштеној атмосфери.

Дјевица

У великом заносу своје жеље упућујете погрешној особи. Осврните се око себе, прије него што донесете нову или важну одлуку. Имате погрешан утисак. Нема потребе да скрећете пажњу на себе ако унапријед не обезбиједите нечију подршку. Пријаће вам више сати доброг сна, обратите пажњу на снове.

Вага

Покажите великодушност пред вољеном особом. Избјегавајте ривалски однос или љубавне жаоке које вас непотребно раздвајају. У сусрету са сарадницима дјелујете промишљено и тражите практична рјешења за обостране дилеме.

Шкорпија

Уколико вам је тешко да контролишете своје емоције и реакцију пред блиском особом, избјегавајте провокативне ситуације. Покушавате да одложите пословну ситуацију која захтијева добру процјену и додатну концентрацију. Важно је да имате убједљиве аргументе.

Стријелац

Неко вам даје до знања да очекује вашу безрезервну приврженост и да одбија интригантне ситуације кроз које пролазите. Пажљивије анализирајте своју околину и сараднике, потребно је да се добро информишете о различитим пословним аспектима. Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Јарац

Партнер покушава да вам помогне или да вас орасположи. Заједнички сусрет се претвара у љепши дио стварности. Полазите од погрешних информација, тако да ваше прогнозе дјелују неубједљиво. Прихватите добронамјерну критику. Нема потребе да се оптерећујете тешким темама.

Водолија

Партнер дјелује прилично узнемирено, што ремети и ваше расположење. Не можете да ускладите заједничка интересовања. Затражите нечију подршку или стручно мишљење. Сваки вид добре превентиве може бити од велике помоћи. Избјегавајте различите непријатности и напорне ситуације.

Рибе

Партнер жели да вам изађе у сусрет, али има погрешну процјену. Проговорите са више емоција пред блиском особом. Будите уздржани и на негативне коментаре, немојте одговарати по сличном принципу. Пожељно је да подстичете позитивну атмосферу. Важно је да контролишете своје унутрашње конфликте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана