Dnevni horoskop za 30. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 30. septembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan
Nema potrebe da bježite pred istinom ili da potiskujete svoje emotivne želje. Sve ima zdravu granicu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Olakšajte savjest, prijaće vam povjeravanje.

Bik

Partner ponekad ne razumije sve vaše ideje, potrebno je da se razjasnite oko zajedničkih nesporazuma. Privlače vas veliki izazovi, u vama se pokrenuo takmičarski impuls i ne možete da se zadovoljite sa prosječnim rezultatima. Poboljšajte svoju psihofizičku kondiciju.

Blizanci

U emotivnom životu ne uspijevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć malih trikova koje lukavo smišljate. Susret sa jednom osobom nije ispunio vaša velika očekivanja, stoga razmislite o nekom alternativnom rješenju. Izbjegavajte situacije koje vas uznemiravaju.

Rak

Partner vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubjedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja.

Lav

Partner ne može da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili vidite. Nažalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Ne vjerujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubjedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

Djevica

U velikom zanosu svoje želje upućujete pogrešnoj osobi. Osvrnite se oko sebe, prije nego što donesete novu ili važnu odluku. Imate pogrešan utisak. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe ako unaprijed ne obezbijedite nečiju podršku. Prijaće vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Vaga

Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbjegavajte rivalski odnos ili ljubavne žaoke koje vas nepotrebno razdvajaju. U susretu sa saradnicima djelujete promišljeno i tražite praktična rješenja za obostrane dileme.

Škorpija

Ukoliko vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbjegavajte provokativne situacije. Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahtijeva dobru procjenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubjedljive argumente.

Strijelac

Neko vam daje do znanja da očekuje vašu bezrezervnu privrženost i da odbija intrigantne situacije kroz koje prolazite. Pažljivije analizirajte svoju okolinu i saradnike, potrebno je da se dobro informišete o različitim poslovnim aspektima. Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Jarac

Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički susret se pretvara u ljepši dio stvarnosti. Polazite od pogrešnih informacija, tako da vaše prognoze djeluju neubjedljivo. Prihvatite dobronamjernu kritiku. Nema potrebe da se opterećujete teškim temama.

Vodolija

Partner djeluje prilično uznemireno, što remeti i vaše raspoloženje. Ne možete da uskladite zajednička interesovanja. Zatražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Svaki vid dobre preventive može biti od velike pomoći. Izbjegavajte različite neprijatnosti i naporne situacije.

Ribe

Partner želi da vam izađe u susret, ali ima pogrešnu procjenu. Progovorite sa više emocija pred bliskom osobom. Budite uzdržani i na negativne komentare, nemojte odgovarati po sličnom principu. Poželjno je da podstičete pozitivnu atmosferu. Važno je da kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana