Дневни хороскоп за 30. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 30. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Слободни Овнови, ако стекнете утисак да заинтересована особа не прихвата НЕ за одговор, онда ћете можда морати да прибјегнете другом методу - а само ви знате на који начин се можете ишчупати из непријатне ситуације. Кад донесете одлуку - останите досљедни.

Бик

Можда вас очекују покушаји преваре ваших бивших пословних партнера ако радите у приватном послу, па будите обазриви. Не можете да погодите шта неко мисли, тако да је најбоље да разговарате с дотичном особом како бисте добили јаснију перспективу.

Близанци

Могуће мање здравствене сметње везане за одређене хроничне тегобе које се могу појачати у овом периоду. Ако имате редовну терапију, можда је потребно кориговање или промјена.

Рак

Ускоро ће доћи смиреност у односима с најмилијима, искористите ово да се препустите породици на најљепши начин - пун њежности. Слободни Ракови, зрачите својом особеношћу и харизмом и у овом периоду можете привлачити особе које имају посебне квалитете и висок статус у друштву.

Лав

Планетарно поравнање чини да желите да пожурите одређене ствари, али морате показати стрпљење, јер журба може изазвати неповољан резултат. Ако имате велики порив за куповином, немојте срљати у непромишљене подухвате већ будите сигурни да заиста имате средстава.

Дјевица

Дјевице у вези би требало да буду обазривије према потребама партнера, а не да доносе одлуке за обоје, док ће се слободне Дјевице наћи у ситуацијама да не знају комуницирати с онима који нису на њиховој таласној дужини - у погледу вриједности, схватања, ставова и интересовања.

Вага

Можда ће вас поново потражити пословни партнери с којима сте се одавно растали - саслушајте их прије него што унапријед донесете одлуку. С највећим проблемима носићете се само ако нисте импулсивни. Да бисте избјегли стрес немојте се превише мијешати у случају туђих непријатних вијести већ процијените колико можете помоћи без претјераног уплитања.

Шкорпија

Направите обострани компромис па видите да ли то пије воду. Астрално поравнање вас подстиче да успорите и цијените оно што имате, а енергија с планета вам доноси веома опуштен осјећај. Ово је идеалан тренутак да се препустите заједничким плановима на којима сте одавно одлучили да радите.

Стријелац

Будите стрпљиви са сарадницима и покушајте да направите компромис, ако је то могуће. Ако морате да обавите већу куповину понесите са собом само довољни износ новца како не бисте били у искушењу да поново купите ствари које ће вам угрозити буџет.

Јарац

Састанак праћен добрим вијестима покренуће очекиване, мале, али обећавајуће промјене у вашем животу. Стабилни сте здравствено. Имате потребу да дубље истражите свој емотивни свијет, нова сазнања су вам доступна.

Водолија

Слободне Водолије, наставите да промишљате и не доносите исхитрене закључке и одлуке у погледу нове симпатије, савјетују звијезде. Останите на дистанци па ако закључите да је особа вриједна труда – go fot it!

Рибе

Немојте очајавати јер ћете открити да неуспјешан пројекат можете претворити у успјешан. Планетарно поравнање нуди прилику да се дубље упознате и пронађете тај најважнији емоционални склад како бисте посао обављали без пропуста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана