Dnevni horoskop za 30. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 30. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Slobodni Ovnovi, ako steknete utisak da zainteresovana osoba ne prihvata NE za odgovor, onda ćete možda morati da pribjegnete drugom metodu - a samo vi znate na koji način se možete iščupati iz neprijatne situacije. Kad donesete odluku - ostanite dosljedni.

Bik

Možda vas očekuju pokušaji prevare vaših bivših poslovnih partnera ako radite u privatnom poslu, pa budite obazrivi. Ne možete da pogodite šta neko misli, tako da je najbolje da razgovarate s dotičnom osobom kako biste dobili jasniju perspektivu.

Blizanci

Moguće manje zdravstvene smetnje vezane za određene hronične tegobe koje se mogu pojačati u ovom periodu. Ako imate redovnu terapiju, možda je potrebno korigovanje ili promjena.

Rak

Uskoro će doći smirenost u odnosima s najmilijima, iskoristite ovo da se prepustite porodici na najljepši način - pun nježnosti. Slobodni Rakovi, zračite svojom osobenošću i harizmom i u ovom periodu možete privlačiti osobe koje imaju posebne kvalitete i visok status u društvu.

Lav

Planetarno poravnanje čini da želite da požurite određene stvari, ali morate pokazati strpljenje, jer žurba može izazvati nepovoljan rezultat. Ako imate veliki poriv za kupovinom, nemojte srljati u nepromišljene poduhvate već budite sigurni da zaista imate sredstava.

Djevica

Djevice u vezi bi trebalo da budu obazrivije prema potrebama partnera, a ne da donose odluke za oboje, dok će se slobodne Djevice naći u situacijama da ne znaju komunicirati s onima koji nisu na njihovoj talasnoj dužini - u pogledu vrijednosti, shvatanja, stavova i interesovanja.

Vaga

Možda će vas ponovo potražiti poslovni partneri s kojima ste se odavno rastali - saslušajte ih prije nego što unaprijed donesete odluku. S najvećim problemima nosićete se samo ako niste impulsivni. Da biste izbjegli stres nemojte se previše miješati u slučaju tuđih neprijatnih vijesti već procijenite koliko možete pomoći bez pretjeranog uplitanja.

Škorpija

Napravite obostrani kompromis pa vidite da li to pije vodu. Astralno poravnanje vas podstiče da usporite i cijenite ono što imate, a energija s planeta vam donosi veoma opušten osjećaj. Ovo je idealan trenutak da se prepustite zajedničkim planovima na kojima ste odavno odlučili da radite.

Strijelac

Budite strpljivi sa saradnicima i pokušajte da napravite kompromis, ako je to moguće. Ako morate da obavite veću kupovinu ponesite sa sobom samo dovoljni iznos novca kako ne biste bili u iskušenju da ponovo kupite stvari koje će vam ugroziti budžet.

Jarac

Sastanak praćen dobrim vijestima pokrenuće očekivane, male, ali obećavajuće promjene u vašem životu. Stabilni ste zdravstveno. Imate potrebu da dublje istražite svoj emotivni svijet, nova saznanja su vam dostupna.

Vodolija

Slobodne Vodolije, nastavite da promišljate i ne donosite ishitrene zaključke i odluke u pogledu nove simpatije, savjetuju zvijezde. Ostanite na distanci pa ako zaključite da je osoba vrijedna truda – go fot it!

Ribe

Nemojte očajavati jer ćete otkriti da neuspješan projekat možete pretvoriti u uspješan. Planetarno poravnanje nudi priliku da se dublje upoznate i pronađete taj najvažniji emocionalni sklad kako biste posao obavljali bez propusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana