Дневни хороскоп за 30. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 30. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Очекују вас важна дешавања везана за поље посла. Можете да се надате и побољшању на пољу финансија. Пред вама је период у ком ћете успјети да остварите своје амбиције. Могуће је да чезнете за емотивним промјенама.

Бик

Успјели сте да извучете важне емотивне поуке из дешавања везаних за претходни период, па сада са више искуства можете наставити даље. Нова познанства вам слиједе. Потребан вам је одмор. Издвојите довољно времена и посветите се себи.

Близанци

Љубавна ситуација је веома занимљива, јер се виђате са неком особом тајно. Уживате у сваком тренутку са њом. Пред вама је веома романтичан период. Могуће је да би вам пријала масажа. Приуштите себи неки ужитак током овог дана и бићете опуштенији.

Рак

Могуће је да ћете имати велики број пословних обавеза и да ћете добар дио тога моћи да подијелите са својим колегама од повјерења. Пред вама је повољан дан. Покушавате да постанете опуштенији у односу са вољеном особом и да јој отворено покажете своје емоције.

Лав

Пословне промјене су пред вама ако је то оно што сте прижељкивали. Можете да рачунате на занимљива дешавања. Важно је само да преузмете иницијативу у правом тренутку. Нова љубавна веза вам долази у току данашњег дана.

Дјевица

Допада вам се једна особа која можда није сасвим спремна да има озбиљну везу у овој фази, али то не значи да се ништа између вас не може десити. Важно је да имате стрпљења. Проблеми са циркулацијом се смањују.

Вага

Уколико очекујете неко важно рјешење или одговоре по питању неких својих молби и захтјева, пред вама је повољан дан. Можете да се надате новим информацијама. Могуће је да сте имали мање проблеме са љубомором и неповјерењем према партнеру.

Шкорпија

Ако будете искрено рекли вољеној особи шта вам не одговара везано за ваш однос, она ће се потрудити да неке ствари поправи. Потрудите се да порадите на комуникацији. Препорука је да повећате унос течности и да пазите да не дехидрирате.

Стријелац

Имате доста обавеза током данашњег дана и дајете све од себе како бисте успјели да урадите све у задатом року. Важно вам је да вас претпостављени схвате озбиљно. Очекују вас мање несугласице са вољеном особом.

Јарац

Уколико будете направили мању грешку на пољу посла, то вам неће нико узети за зло. Очекује вас шанса да исправите неке ствари и да се искупите на прави начин. Неочекивано улазите у контакт са особом која би могла да буде ваша велика љубав.

Водолија

Пред вама је веома повољан период када је у питању поље љубави. Можете да рачунате на занимљива дешавања. Особа која вам се допада ће преузети иницијативу. Одлично стање на овом плану вас очекује.

Рибе

Уколико се бавите приватним послом, могуће је да ћете успјети да остварите веома значајан успјех. Пред вама је дан у ком можете имати отварање нових прилика. Срећни сте поред свог партнера. Уколико сте слободни, онда је могуће познанство на неком јавном догађају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана