Dnevni horoskop za 30. maj

G.S.
Dnevni horoskop za 30. maj

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Očekuju vas važna dešavanja vezana za polje posla. Možete da se nadate i poboljšanju na polju finansija. Pred vama je period u kom ćete uspjeti da ostvarite svoje ambicije. Moguće je da čeznete za emotivnim promjenama.

Bik

Uspjeli ste da izvučete važne emotivne pouke iz dešavanja vezanih za prethodni period, pa sada sa više iskustva možete nastaviti dalje. Nova poznanstva vam slijede. Potreban vam je odmor. Izdvojite dovoljno vremena i posvetite se sebi.

Blizanci

Ljubavna situacija je veoma zanimljiva, jer se viđate sa nekom osobom tajno. Uživate u svakom trenutku sa njom. Pred vama je veoma romantičan period. Moguće je da bi vam prijala masaža. Priuštite sebi neki užitak tokom ovog dana i bićete opušteniji.

Rak

Moguće je da ćete imati veliki broj poslovnih obaveza i da ćete dobar dio toga moći da podijelite sa svojim kolegama od povjerenja. Pred vama je povoljan dan. Pokušavate da postanete opušteniji u odnosu sa voljenom osobom i da joj otvoreno pokažete svoje emocije.

Lav

Poslovne promjene su pred vama ako je to ono što ste priželjkivali. Možete da računate na zanimljiva dešavanja. Važno je samo da preuzmete inicijativu u pravom trenutku. Nova ljubavna veza vam dolazi u toku današnjeg dana.

Djevica

Dopada vam se jedna osoba koja možda nije sasvim spremna da ima ozbiljnu vezu u ovoj fazi, ali to ne znači da se ništa između vas ne može desiti. Važno je da imate strpljenja. Problemi sa cirkulacijom se smanjuju.

Vaga

Ukoliko očekujete neko važno rješenje ili odgovore po pitanju nekih svojih molbi i zahtjeva, pred vama je povoljan dan. Možete da se nadate novim informacijama. Moguće je da ste imali manje probleme sa ljubomorom i nepovjerenjem prema partneru.

Škorpija

Ako budete iskreno rekli voljenoj osobi šta vam ne odgovara vezano za vaš odnos, ona će se potruditi da neke stvari popravi. Potrudite se da poradite na komunikaciji. Preporuka je da povećate unos tečnosti i da pazite da ne dehidrirate.

Strijelac

Imate dosta obaveza tokom današnjeg dana i dajete sve od sebe kako biste uspjeli da uradite sve u zadatom roku. Važno vam je da vas pretpostavljeni shvate ozbiljno. Očekuju vas manje nesuglasice sa voljenom osobom.

Jarac

Ukoliko budete napravili manju grešku na polju posla, to vam neće niko uzeti za zlo. Očekuje vas šansa da ispravite neke stvari i da se iskupite na pravi način. Neočekivano ulazite u kontakt sa osobom koja bi mogla da bude vaša velika ljubav.

Vodolija

Pred vama je veoma povoljan period kada je u pitanju polje ljubavi. Možete da računate na zanimljiva dešavanja. Osoba koja vam se dopada će preuzeti inicijativu. Odlično stanje na ovom planu vas očekuje.

Ribe

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete uspjeti da ostvarite veoma značajan uspjeh. Pred vama je dan u kom možete imati otvaranje novih prilika. Srećni ste pored svog partnera. Ukoliko ste slobodni, onda je moguće poznanstvo na nekom javnom događaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana